May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mine hemmelige børn – hvorfor jeg ikke viser deres ansigter på bloggen

Annonce for Paw Sko

Annonce for Paw Sko

aac27151-47b9-4731-b71e-910b226b8021

Det kan virke en smule absurd for nogle, at jeg lever af at blogge, deler så meget personligt, men alligevel vælger at holde visse ting – som fx, det bedste jeg ved; mine børn, helt privat og hemmeligt. Selvom jeg deler meget ud, er jeg yderst opmærksom på, hvad jeg ikke deler. Det inkluderer mange ting, blandt andet intime detaljer og private sager i mit parforhold, som danser på 10. år nu, og ja… billeder af de to bananer jeg har lavet, sammen med den flotteste mand fra Vest-Sjælland. Jeg gør det for deres skyld. De skal ikke lægge ansigt til deres web-glade kone/mors meninger og SOME-trang. Men at de flasher deres krøller og nye sko på mine sociale kanaler, tænker jeg ingen skade gør 😉

Jeg er dog ikke bleg for at fortælle, at jeg har to friske børn – der elsker at bevæge sig, både inde- og ude. Derfor har jeg altid prioriteret at de skulle have godt fodtøj på; gode sutsko, der ikke klemmer i børnehaven, og støvler, sko og sandaler der sidder godt på foden, når de drøner rundt og leger og kravler i træer. For det er ingen hemmelighed, at særligt mit ældste avl har masser af spilopper i kroppen 😉 I der følger lidt oftere med, her på domænet, ved måske at jeg de sidste par år har sværget til Paw Sko når det gælder ordentligt fodtøj, fordi butikken har valgt udelukkende at basere sit salg i deres fysiske butik, og ikke sælger sko online, fordi de mener at passende fodtøj – alle fødder er lige så forskellige som deres ejere – skal prøves før det købes. Før jeg selv begyndte at gå op i at mine børn altid skal have målt fødder og prøve deres sko, før vi kører kortet igennem, tænkte jeg at det ikke kunne være så vigtigt igen, hvilken model eller mærke vi købte til dem. Jeg har altid synes fx Angulus lavede pæne børnesko, og købte sko på tilbud, når jeg faldt over en fin model derfra. Hvilket har resulteret i at vi ligger inde med en masse ubrugte sko, fordi de ikke sad rigtigt på foden, eller havde den rigtige størrelse, når ungerne skulle bruge dem.

54a3ccaa-0006-4f9b-887a-3e8641bb676f

Vi har udelukkende købt sko i Paw Sko de sidste to år, faktisk også til undertegnede, da de har et stort udvalg til hele familien, af alle de gode mærker – også til voksne. Jeg har selv erhvervet mig nogle labre Birkenstock sandaler i brunt læder, for siden jeg købte mine første Birkenstock sandaler har jeg nærmest ikke kunne få dem af, over sommeren. De er SÅ behagelige at rende rundt i – og så synes jeg også de er mega cool at se på, og holder år efter år, både sådan hvad-der-er-smart-mæssigt, og fordi kvaliteten er skide god.

Da jeg viste jer billeder HER af de fine støvler, sko og sandaler til vinter, forår og sommer, mine børn og jeg selv havde købt i Paw Sko, sidst vi var forbi, udloddede jeg også et gavekort på 1000 kroner til en valgfri Paw Sko butik i hele landet. Der ligger nemlig mange butikker spredt ud over hele Danmark. Vinderen er nu trukket, og blev Jette Poulsen.. Mega tillykke. Jeg har sendt en privat besked <3 Hvis I vil se børnekataloget fra Paw Sko, kan I finde det HER (jeg ELSKER dem der er nederst til højre, på side 2!) 🙂

Mht. at vise billeder af U og S, er det en beslutning min mand og jeg har taget sammen. Jeg elsker jo at følge med i mine venners ungers liv, for ofte ser jeg desværre ikke børnene i laaange perioder, og sådan nogle små bananer vokser jo virkelig hurtigt, så ved at kunne se dem på de sociale kanaler, føler jeg ikke at jeg går glip af så meget. Og jeg accepterer fuldt ud andre forældres baby-spam. Jeg forstår dem sågar – det flotteste man nogensinde har præsteret at lave, og som man er bragende stolt af, skal da vises til HELE verden! Selvfølgelig skal det det 🙂 Sociale medier er jo i dag en stor del af det at være fælles, men alligevel har jeg ikke lyst til at dele billeder af andre uden deres samtykke. Jeg smækker heller ikke bare billeder online af mine venner uden deres accept først. Jeg kender mange voksne mennesker der ikke synes det er rart at de bliver tagget løs på alle mulige sociale kanaler, uden at være blevet spurgt først. Det er mit valg, at jeg blogger, og skriver udfra mine personlige tanker, og viser hvem der står bag. Mine børn elsker at lave videoer på min Instagram @sydhavnsmor.dk, så det gør vi også – vi gemmer dem bare på telefonen, og poster dem ikke ud i offentligheden. Så blir’ mormor, morfar og moster bare spammet med billeder i stedet 😉

Hvad er jeres holdning til at vi voksne poster billeder af vores børn på sociale platforme? Gør I det selv, eller har I også “hemmelige” børn, som jeg? 🙂

2db8727d-0151-4361-bec2-90c6fa37358862d070ab-7871-465b-bdfe-63fd43c7ee52

Del på Facebook

2 kommentarer til “Mine hemmelige børn – hvorfor jeg ikke viser deres ansigter på bloggen”

  1. God beslutning. Jeg har også mange overvejelser omkring at jeg gladeligt deler ud af billeder af min søn…. men jeg tænker nok lidt naivt, at hvis jeg en dag vil, så kan jeg slette det meste. Det er der nogen der siger man ikke kan, men det er nu muligt at gøre ret meget – hvis man vil.
    Så jeg udskyder nok bare lige at tage stilling til konsekvenserne, lidt endnu 😀

    / sisselsolsort.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

5 brølere vi begår i solen

For nyligt besøgte jeg en stor del af Matas Striber-produktionen i Græsted, sammen med min agent, Nana. Det var enormt spændende at se produkterne, fra

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top