May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

April måneds seje far – Rasmus Sander Kock

Jeg gik i folkeskole med Rasmus, i Hvidovre. Han var vel det man kalder “årgangens steg”. Pigerne var sgu lidt vilde med ham 😉 Nu er han blevet far og har fået sit helt eget slæng af piger; en sød og smuk kone og to styks dejlige døtre. Læs her hvordan det har forandret Rasmus liv, at blive far 🙂

Rasmus Sander Kock, 33 år og studerende

Gift med Mette og far til døtrene Nova på 7 mdr. og Storm på 5 år. Bor på Vesterbro. 

rasmuskock

Hvordan har det forandret dit liv at blive far?

Det har gjort mig langt mindre egoistisk. Jeg er hele tiden nødt til at overveje hvad jeg kan og bør fortage mig, i forhold til min familie. Jeg forholder mig rigtigt meget til hvad der er bedst for min familie og det er lige fra hvilken type job jeg ender i, til hvilken slags aftensmad der skal handles ind til. Efter jeg er blevet far, er jeg ligesom ikke selv nummer et på listen længere 😉

Hvad er det bedste ved at have børn?

Det er den fuldstændig vanvittige følelse af kærlighed. Den kærlighed der gør at man som fuldvoksent menneske hæmningsløst skråler med på ‘’Your the one that i want’’ i bilen, fordi ens datter på 5 aldrig har oplevet noget større og vildere end Sandy og Danny i Grease.

Hvilke værdier sætter du stor pris på hos en kvinde?

Jeg elsker, at mine kone er selvstændig. Altså ikke kun i ordets bogstaveligste forstand, men også som menneske. Jeg elsker, at hun er sin egen og gør sine egne ting. At hun har sine egne og til tider meget markante holdningninger til verden og ting der sker i den. Jeg kan næsten ikke have når forhold bliver sådan en døds-symbiose og mand og kvinde bare mener det samme og har de samme kedelige holdninger og det hele bare bliver leverpostejsfarvet.

Hvad er kvinder bedre til end mænd?

At organisere. Hos os er det altid Mette der har det store overblik over hvilke ting der skal pakkes til sommerhuset og om pusletaske eller børnenes garderober bør opdateres.

Hvad er mænd bedre til end kvinder?

At være praktiske. Efter at konen har været igang og organiseret alting, skal taskerne bæres og Berlingoen skal pakkes. Der skal også fyldes diesel og sprinklervæske på bilen og hvor klichéramt det end lyder, har vi totalt indtaget de der lidt oldschool roller hvad det angår. 😉

Hvad er din største drøm for fremtiden for dig og din familie?

Jeg kunne vildt godt tænke mig at vise mine børn verden. At bo og arbejde forskellige steder derude. Jeg tror at der ligger helt vildt meget læring om og forståelse af andre kulturer, i at komme ud og opleve, bo og arbejde eller studere ude. Det må være det vigtigste man kan give børn. Viden om verdens forskelligheder, ved at bringe dem ud og opleve det på deres egne kroppe.

Hvis jeg giver dig en tudse til en gave til dig selv, hvad vil du så bruge dem på?

Det lyder nok forholdvis stenet, men jeg gad godt at købe mig et par snesko. Altså rigtige snesko. Jeg har lige været i Norge og stå på ski og jeg kan i bakspejlet se, at jeg kunne have fået nogle ret meget federe runs i offpisten, hvis jeg havde haft et par snesko, og på den måde kunne komme nemmere rundt i terrænet. Så altså snesko.. HAHAHA…

Beskriv dig selv med tre ord?

Sjov, Kærlig, Temperamentsfuld.

Hvad har overrasket dig mest ved at få børn?

At jeg er blevet helt overdrevent følsom. Jeg hyler, når jeg ser en fødsel på tv. Jeg hyler, når jeg hører en gammel sang med Aerosmith. Jeg hyler, når jeg ser Frost for 10.000. gang og Elsa synger ‘’Lad det ske’’…

Hvordan ser en gennemsnitlig lørdag ud hjemme hos dig?

Op ved 6-tiden. Underholde Nova på 7 måneder og Storm på 5 et halvt år. Her kan Netflix af og til være en stor hjælp. Morgenmad. Som regel en tur i svømmeren, biffen, på legeplads eller lignende med den store henover eftermiddagen. Hjem, chille, tegne, lave aftensmad. Hælde unger i seng mellem 18 og 20. Ind og crashe på sofaen i køkken-alrummet på Skelbækgade. Optimistisk forsøge at se en film. Sove ved 21.15-tiden…

Læs også marts, februars, januars, decembers  og novembers seje far!

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top