May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

2. advent: Vind en buksedragt fra danske Molberg (værdi 1199kr)

Sponsoreret præmie af Molberg
Sponsoreret præmie af Molberg

SÅ piger! Jeg har glædet mig til udlodde denne fede præmie – det er jo så hyggeligt! 🙂 Det er jul om 3 uger, og det skal da fejres. Sidste år udloddede jeg en fin style fra Molberg, som I var vilde efter at få grabberne i – og nu har hun dælme lavet en masse ny! 🙂

Molbergs nye kollektion er feminin med et råt tvist og i år har jeg igen fået lov til at udlodde en sprit ny style: Noora Buksedragt (værdi 1199 kr) fra kollektionen, som jeg faktisk selv har købt to af, fordi de er så super behagelige at have på, og både er pæne til hverdag og fest. Du kan selv vælge om buksedragten skal være sort, nude leopard, blomsterprint eller sort/hvid stribet.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at fortælle hvilket print/farve I ønsker, samt skrive hvilken størrelse du ønsker buksedragten (34-42) herunder i en kommentar eller i en kommentar på konkurenceopslaget på sydhavnsmor.dks Facebook HERJeg finder en vinder på søndag – 2. advent, hvor jeg sætter gang i 3. advent-konkurrencen.

Vil du forbi og prøve én af de møglækre dragter – eller noget af de andet flåååååtte tøj Isabella laver, så kan du finde alle Molbergs styles i SHOP på Værnedamsvej 3a, på Frederiksberg.

Den heldige vinder får direkte besked og skal selv hente buksedragten i butikken.

ff5f4ed5-b796-41f7-80f3-df3937ac1292

 

Del på Facebook

71 kommentarer til “2. advent: Vind en buksedragt fra danske Molberg (værdi 1199kr)”

 1. Lea Flintholm

  Jeg ønsker mig den sorte i str. 38 – den ville være perfekt til julens fester med et par farverige øreringe og høje hæle 🙂

 2. Helle Jørgensen

  Jeg ville elske at vinde den sorte/hvide stribet i str 38. 🎁🙏🏼🍀🎉

 3. Kenneth Glerup Schøn

  @sydhavnsmor.dk “DONE” ✍🎅👍🍀 WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” en præmie (Sort Str. S.) til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍😉👍👍🍀

 4. Mette Bundgaard

  Den smukke stribede buksedragt i str 34 vil jeg virkelig gerne vinde! Den er da for skøn 🌲🎁🎅🏻

 5. Mette Bundgaard

  Den smukke stribede buksedragt i str 34 vil jeg vildt gerne vinde! Den er da for skøn 🎁🌲🍀🎅🏻

 6. Glædelig advent til du og familien:-)
  Meget sukke buksedragter, jeg elsker dragter og ville vælge den sort/hvid stribede i en str. 40 (tykke jeg) 🙂
  Nyd den smukke søndag også lidt ude i sol og mild december.

 7. Henriette Christiansen

  Jeg ønsker:
  Molberg Noora Buksedragt / Sort
  Gerne i størrelse 42.
  Er mest til det simple, så ved jeg får brugt denne mest, men nøøøj de andre har altså også nogle fine og fede mønstre!
  Glædelig jul 🙂

 8. Orv! Jeg har aldrig nogensinde prøvet at have en buksedragt på – men det vil jeg sgu gerne prøve! Og i så fald en sort i str. 40. Jeg krydser fingre! 😀

 9. Marie Bruun Andersen

  Jeg ville blive så lykkelig for den sorte i størrelse 38 🎄😍😍

 10. Wauhh.. 😍 min krop higer efter den stribede i str S, så jeg må jo lytte til min krop og ønske, ønske, ønske mig denne buksedragt 💜✨🎄💗

 11. Lisbeth Duus

  Åh jaaaaaaa, vil gerne vinde den sorte BUKSEDRAGT str 40… ❤️🎅🏼🎄🍀

 12. Lisbeth Duus

  Vil helt vildt gerne vinde den sorte buksedragt i str 40/42 👌🏾👌🏾👌🏾 Glæder mig så meget til at have “normalt” tøj på igen… #komudlillesøster

 13. May du er jo absolut skøøøn i den leopard’ede. Så den ønsker jeg mig i str. 38 🙂

 14. Den sort/hvid stribede er simpelthen SÅ flot! Så er jeg den heldige skal det klart være den i en str 38/40 🍀😊
  God søndag 🎅🏻😊

 15. Anna-Kathrine

  Eeej, hvor er de skønne! Jeg ville ønske jeg kunne bære dem med flotte farver og mønstre, men det er jeg vist ikke helt modig nok til. Jeg ønsker mig derfor den sorte i str. 38 😄

 16. Wow hvor er det en super lækker præmie, jeg ville vælge den sorte i str 34 😉

 17. Dorte Slouborg

  Jeg ønsker mig den sorte 🙂 Str. 38 til min datter Signe <3 Lækker!!! Håber

 18. Julie bendtsen

  Jeg ønsker mig den lyse med planterne på i en str. 36😍 Men de er godt nok lækre alle sammen😱😍

 19. Jeg er vild med striber, og så er buksedragter geniale når man har tøjkrise. Jeg synes både de kan bruges til hverdag med sneaks og til fest med høje hæle og rød læbestift 👠. Jeg bruger str 36 😀.

 20. Camilla Kirstine Vemmelund

  Jeg er pjattet med den sorte! Og ville elske at kunne trække i en str. 34 !

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gina Tricot
Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Shop Insta-looks på budget

Indeholder reklamelinks (affiliatelinks) Jeg følger 800 mennesker på Instagram. Både venner, bekendte, ukendte og kendte. Jeg følger folk jeg synes er spændende og sjove at

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top