May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Det mest snacky udsalg ifølge Sydhavnsmamma – sydhavnsmor.dk

img_5818

(Mine yndlingsjeans – på billedet – er også på udsalg her)

I en lille SHOP på Værnedamsvej, som jeg ofte stikker næsen forbi, når kontoen står i plus og tiden lader mig gøre det, findes smukke, danske designs. Lige nu har de mange vildt pæne sager på nogle jävla gode tilbud – og jeg er særligt vild med buksedragten fra Second Arrival, skjorten fra Molberg  og blazerjakken fra Froks …

Boozt har lige nu 50 % på fx Ganni (et af mine favoritmærker, som min flade pengepung sjældent tillader mig, at spendere sager til egen krop), Samsøe og Samsøe, Stine Goya og Whyred … og i dag kører de med 15 % ekstra rabat på deres udsalg til kvinder, mænd og børn, med koden: EXTRASALE.

img_0632

Ellos har til og med mandag (i morgen) 20 % på ALT (minus UGG, Odd Molly, Spanx og Odd Molly Home) i shoppen, og jeg er jo svært glad for mit nye, store og plyssede Ryatæppe til 1500 kr (som nu, i dag, kun koster 1200 med rabatten!), og ønsker mig fx også dette tæppe, denne sofa og lækre dette sengetøj af vasket hør.

ASOS kører pt et vildt 70 % procent udsalg her. Selv har jeg fundet SÅ mange pæne plissé kjoler, nederdele og bluser her  – og netop købt denne, der er i lækker kvalitet og sidder overraskende pænt på min mor-krop, til nu bare sølle 140 kr 😉

By Malene Birger kører også giga-udsalg her, og det er fandme farligt for en fan som jeg, for der er op til 70 % på rigtigt meget!

Mads Nørgaard har også gang i noget frækt, altså! De (eller siger man her, ham?) kører med op til 60 % på deres udsalg her.

Minimum har op til 70 % på deres udsalg, og jeg vil ha’ denne her mega læks kjole til 135 kr, og denne her fine velourbluse – og nogle tannede, lækkerbrune skuldre, tak 😉

Moodings har så meget pænt til hytten, at jeg næsten kradser af ,af begejstring. Fx har de tilbud på Hays pæne håndklæder, som jeg selv har en stor stak af i skabet, og på knagerne.

Nelly.com sælger ud, til op mod 80 % her. De har sgu både brudekjoler til 219 kr og slim-fit jeans til 49 kroner! Og så har de “mine” Adidas løbebukser by Stella McCartney, som jeg længe har ville gafle! Men om jeg kommer ud at løbe? HAHAHA, nej!

Zalando følger i røven på de andre, og er også med på at komme af med ‘sidste sæson’ her. De har nogle råseje rygsække til ingen penge, her og her og så har de også masser af labre sager til ungerne, der ikke koster spidsen af en jetjager – ja, tvært i mod.

God søndag, alle sammen <3

img_0785

Plissékjolen jeg har købt og svøbt mig ind i fra ASOS til 140 kr. inkl. fragt (og det er ikke mig på billedet herover, hvis nogen skulle være i tvivl. Men kjolen sidder altså ligeså godt på mig, selvom jeg er bredballet 😉 ).  

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top