May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Det kræver så lidt, og gør en stor forskel – sydhavnsmor.dk

tænder

Det er ikke ofte at jeg laver denne slags indlæg, men fordi vi kan gøre en kæmpe forskel for en gruppe mennesker der absolut ikke har en nem hverdag, vil jeg selvfølgelig gerne dele budskabet. Og det håber jeg også at I vil <3

Før jeg fik børn holdt jeg i en årrække hvert andet år juleaften som frivillig i Mariakirken på Vesterbro. Her var dørene (også) åbne d. 24. december for mennesker der ikke havde en familie at tage hjem til. Mange kom, og stemningen var altid varm og god juleaften. Der blev serveret julemad, ris a la mande og der var masser af varm kaffe og slik/julebag på bordene. For alle fortjener vel en god jul – også dem der ikke er så heldige at have en familie at holde den med. Sidst jeg var derinde lå Uma i min mave. Og jeg savner de gode aftener i Mariakirken, hvor der var højt til loftet og alle var velkomne.

Både da Uma og Sofus var nogle bette kræ besøgte jeg Mariakirken. Ikke fordi jeg er religiøs, men fordi de har nogle super gode hold babyrytmik. Og hvem går ikke til dét når man avler, i dagens Danmark? 😉 Også her mødte jeg flere af brugerne af kirken. Altid venlige, hilsende og taknemmelige for at have et sted at holde sig varme og få en kop varm kaffe og en sludder.

Mit hjerte banker for de udsatte. Bl.a. også derfor jeg i sin tid uddannede mig som pædagog. Og kan vi (jeg) gøre en stor forskel for en gruppe mennesker der måske sover på gaden og ikke ejer noget, fattige, ensomme mm. ved at bruge få timer af vores “rige” liv, vil jeg hjertens gerne gøre hvad jeg kan for at hjælpe lidt. Jeg håber I vil gøre det samme – og opfordrer alle rundt i landet til at melde sig som indsamlere for Kirkens Korshærs Landsindsamling d. 26. november, så vi kan hjælpe udsatte hjemløse, psykisk sårbare, misbrugere og børnefamilier uden penge til tøj og mad.

Pengene der indsamles går som sagt til Kirkens Korshærs arbejde med hjemløse, fattige, ensomme og psykisk sårbare mennesker i hele landet. Kirkens Korshær driver herberger, varmestuer og andet socialt arbejdet i 27 byer i Danmark, hvor fattige mennesker kan få en seng at sove i, et måltid mad og et bad. Og jeg ved at vi støtter et godt arbejde og en god sag ved at melde os til landsindsamlingen <3

Jeg håber at vi ses på gaderne og stræderne. Selv skal jeg samle ind i Sydhavnen, men er tilknyttet Mariakirken på Istedgade 20, hvor jeg får uddelt bøsse – og afleverer den retur, når den forhåbentlig er hamrende tung 🙂

Du kan også tilmelde dig HER og gøre en stor forskel – tak på vegne af alle dem der har brug for det. Det kræver så lidt, og gør en stor forskel! 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top