May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Bedste naturlige hostemiddel der virker

img_5635

Sidste år hostede min mor i 2-3 måneder, gik til lægen og ingen kunne hjælpe hende. Hun var selvfølgelig bekymret for om der var noget alvorligt galt, da den tørre hoste opstod flere gange i minuttet, fordi hun ikke kunne sove om natten – og efterhånden blev drevet til godt vanvid. Men der var heldigvis intet galt. Dette inspirerede mig til at skrive dette indlæg om det bedste naturlige hostemiddel der virker.

Det samme skete for min gamle chefs datter. Men de fandt selv frem til et naturligt middel der hjalp hende, og efter få dage var hosten væk. Uma har også lige været gennem det. Hun er fem år, og jeg er ikke tosset med tanken om at fylde hende med medicin og alle mulige mærkelige anti-hostepræperater, som kan indeholde alt muligt bras jeg ikke kan gennemskue. Men på en nylig tur til det fynske, blev jeg igen gjort opmærksom på “vidundermidlet” – et homøopatisk hostemikstur; Brocosin der kan købes i det fleste helsekostbutikker og online lige her (affiliatelink). Det kan anvendes til både voksne og børn, og smager ikke grimt. Faktisk så godt at Uma plager om det konstant. #overdosis 😉

Umas hoste har i mere end en uge holdt hende og mig vågen, men efter få dage med naturlægemidlet hoster hun langt mindre når hun ligger ned og sover, og alle i (den trætte) Sydhavnshytte får igen lidt mere søvn. Så herhjemme virker det også – hurra! 🙂 Det her er ingen reklame, jeg vil blot tippe andre om det (skide irriterende) problem der kan løses, for manglende søvn kan drive en hel familie til vanvid!

Jeg har tidligere fået dette husmortrick mod tør hoste af en stor bad-boy rapper, som faktisk også har hjulpet os flere gange. Så hvis man står og skal bruge et trick her og nu, kan man jo starte ud med det lille husmoderråd, fra den store mand 😉

Del på Facebook

3 kommentarer til “Bedste naturlige hostemiddel der virker”

  1. Hey Prøv med én skefuld honning til én skefuld friskpresset citronsaft. Begge dele kommes i en kop kogende vand…. Det skulle kunne gøre det. Hilsen Ole

  2. Vid torrhosta, testa att droppa en droppe olja eller to i i vardera öra Og putta sen en fuktig bomullstuss i örat med tejp över. Öronvaxet är förmodligen torrt och det är näring till nerverna därifrån tror jag 🌙

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top