May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Den idéelle madpakke med havregrynsmuffins uden mel og sukker – Sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Mini Babybel

5be09dd9-8743-4225-a6fe-e250765bc0db

I ved jo, at jeg elsker at bage – og æde bagværket bagefter. Det er jo lissom’ derfor man gør det, ik? 😉 Jeg har her sjusset mig frem til en virkelig god havregrynsmuffin, som smager af syndig kage, men indeholder gode, sunde ting, så den faktisk kan indgå dagligt som et supplement til madpakken – eller sågar aftensmaden. Den indeholder gulerødder som tilfører den en sød og naturlig smag, samt lidt dadler og citronskræl (husk – økologisk, så der ikke sidder sprøjtemidler på), og så spiser jeg gerne et par Mini Babybels til, I ved de 100 % naturlige, små runde oste, der ligger indpakket ind i voks, og smager super godt (det synes mine børn i den grad også – de kunne æde et helt net med dem dagligt 😉 ). Mini Babybel osten er en hamrende god og nærende kilde til protein, så når man også får dén med, plus et par ekstra gulerødder – så har man faktisk et fuldt måltid/en hel madpakke – yay! 🙂

d0aefcac-f346-423b-8332-fdd395a1d489

Det er hvad du skal bruge til dine sunde havregrynsmuffins (10-12 stks): 

3 dl havregryn

1 STOR (150 g) gulerod – revet

2 store æg

10-15 tørrede dadler efter størrelse (uden sten)

1 tsk kanel

1 tsk bagepulver

1 knsp salt

1/4 dl Yacon Sirup (almidelig sirup/sødemiddel)

1 dl (mandel)mælk

Skallen af 1 citron

Sådan gør du:

Riv guleroden. Smid hele baduljen – MINUS den revne gulerod – i en blender, og bland derefter med guleroden, og hæld dejen i 12 forme og bager dem op 180 almindelige C, i ca. 20-25 minutter.Hold øje med den efter 15 minutter. Nogle ovne er lynhurtige.

Finito – spis et par stykker sammen med Mini Babybel og lidt ekstra grønt. Jeg lover dig det er læks 😉

e07c0c0b-0a27-46cf-a49c-fec3aa1fc5ab

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 37 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen