May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

BO SOM DIN MODERNE MORMOR – sydhavnsmor.dk

Alle møbler er stoppet med reklamelinks i form af affiliatelinks 

img_4437

Normalt plejer jeg jo at dele en spritny søndags-opskrift på noget mel-og sukkerfrit bagværk. Men i dag er det lidt anderledes, for jeg har valgt at skyde glæderne til mandag, og jeg lover det blir’ godt! Så i morgen får I kage så I drukner i mundvand! 😉 Og hvis I bare MÅ ha’ (sundere) bagværk i dag, kan I jo tjekke alle mine opskrifter ud HER til min nye opskrift, som rammer Sydhavnsbloggen morgen!  I stedet får I møbler i lækker stil… 

I weekenden sad jeg, luksuriøs som jeg er, og kiggede ud over vandet i mit bådhus og læste det nyeste Elle Decoration og faldt pladask for en serie møbler de viste i bladet – i bedste mormor stil. Selv kalder de faktisk billedserien “Moderne mormor”, hvilket jeg synes beskriver møblerne og den moderne stil rigtig fint, for i dag er det jo netop super moderne at bo som ens bedsteforældre gjorde. Selv har jeg ikke mange retro møbler (så I min bolig i Femina?), men min sofa der står i min stue, har 60’er former og jeg er vild med den. Jeg elsker at drømme om indretning, men i virkeligheden er den i familien der er aller bedst til at sætte ting sammen til en sej helhed, min far der også er fritidskunster. Men nu er det jo ikke en konkurrence i hvem der er bedst til at indrette, så derfor har jeg også lige napset de bedste fund fra min seneste web-gloning og samlet dem her, hvis nogen af jer også kan lide mormor-stilen 😉 

img_4438

Stol 4-pak. Betræk af fløjlsstof (turkis), findes også i lilla

Ryatæppe 170 x 240 cm (lignende findes til 1500 kr her)

Krukke i rosa keramik 

Sengebord i messing

Lænestol i massivt træ og velour

Loftslampe i messing 

Vase i retrolook 

Skål (2,5 dl)  (serien har jeg selv, da jeg fik den i bryllupsgave i 2012) 

Rundt spisebord 

Brun (spisebords)stol 2-pak 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top