May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Når min fem-årige rejser på ferie til Grækenland uden forældre – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Min Bio 

img_4449

Sidste år var hele banden sammen i Grækenland i to uger. Senere på sommeren tog hun afsted uden os forældre. I år skrider dem fem-årige afsted uden mig. Og hendes far. Igen. 

Dét er lige præcis, hvad der sker lige om lidt: Uma, som nu er fem, rejser snart afsted uden Martin og mig. Det gjorde hun også sidste år, da hun var fire – en hel uge til Grækenland med mine forældre. Samme succes gentager sig i sensommeren og hun glæder sig. Siden sidst har hun ikke snakket om andet. Hver morgen spørger hun “Hvornår skal jeg hjem til Grækenland?”. Vi var hele familien inkl. mine forældre afsted hertil og hertil, sidste sommer og en måned efter ringede min mor og sagde “May, hvad skal Uma i morgen?, for vi har altså lige købt en uges ferie – også til hende” i Grækenland. Først blev jeg sådan lidt “Hm, jae, joe, det lyder da sådan.. dejligt… men joe…”. Hun havde ikke været væk fra os en hel uge før og jeg synes lige hurtigt, at det der med at min unge skulle rejse væk fra os, med fly og det hele, i en hel uge, var liiiidt farligt. Men så sad jeg lige efter vi havde lagt røret og tyggede på den. Det var sgu da vildt luksus! Og Uma fik en ekstra uges ferie sammen med to af sine ynglingsmennesker. En hel uge, fyldt med opmærksomhed, sol, strand og afslapning.

Jeg har de sejeste og mest kærlige forældre, men når man er rundet de 60 forestiller jeg mig, at det kan være hårdt at være på i døgndrift – i en hel uge. For det synes jeg at det er, selvom jeg kun er 34 😉  Særligt de tidlige morgener, når man er typen som godt kan lide at læse bøger på altanen efter ungen er faldet i søvn, med et lille glas retzina eller ouzo on the side, kan være hårde. DERFOR skal Ipad’en med til landet med verdens bedste feta og oliven. Uma (og Sofus) er begge blevet vildt glade for app’en Min Bio, som Nordisk Film står bag. App’en har seriøst ALLE de film og serier som ungerne elsker, fx Lego Friends, Masha og Bjørnen, Alfons Åberg, Ole Lund Kirkegård-filmene, altså Otto er et næsehorn, Lille Virgil og Orla Frøsnapper, Holdja fra Pjort og Gummitarzan og ikke mindst Krummerne som mine børn er MEGA fan af, – hvilket jeg elsker, fordi jeg selv kan alle sangene 😉 Thøger Birkeland, som har skrevet bøgerne, var min nabo i mit barndomshjem. Min ekstra morfar, som jeg altid kravlede ind igennem hækken til og fik is og hørte historier hos.

Nettet er ikke altid det bedste i Grækenland. Men det er ikke noget problem, fordi Min Bio nu kan ses offline. Yay! Man kan downloade op til 25 afsnit uanset længde på afsnittet, og afsnittene ligger offline i 30 dage, men du kan altid bare hente dem ned igen (imens du har netadgang) til mere offline brug. Det er virkelig smart at man ikke behøver net for at se serierne, for når man er ude at rejse, eller på en lang biltur med ungerne er det meget rart at have noget at underholde dem (og dig selv 😉 ) med 🙂

6bf6b734-5599-4c91-95e7-7ddd60be9e4d

Man kan prøve Min Bio for en bette 1-krone i 14 dage, uden nogen form for binding. Det tror jeg sgu dine unger (og du 😉 ) vil blive glade for. Tilmeld dig her 🙂

Hvor længe har jeres børn været ude at rejse uden jer forældre? Tror I på den der med 1 døgn for hvert af barnets år? I så fald er jeg er jo en lidt dårlig forælder. Jeg tror på, at det er meget afhængigt af hvilket barn, og hvem det er sammen med. Jeg føler mig utrolig tryg ved at sende hende afsted sammen med mormor og morfar som hun ser flere gange om ugen, og som altid er med i godnat-runden, når Uma fortæller hvem hun elsker 😉 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Skal vi kysse?

    Du er garenteret ligesom jeg; sådan en værre én der smækker stængerne over armlænet i sofaen (og fylder det hele) mens du zapper

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top