May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

6 steder du SKAL spise i København – sydhavnsmor.dk

Jeg har ædt mig gennem byen, og her er 6 af mine favoritter i København.

Byens mest romatiske og helt særlige middag skal opleves HER

img_2572

Byens, seriøst!!! bedste burger skal kværnes HER

 

img_1889

Byens bedste – og sundeste – bowl skal indtages HER

 

1e2bb26f-a846-4e8f-8793-5ddddb987732

Byens bedste – og måske billigste – smørrebrød med den hyggeligste atmosfære skal sluges HER

Byens bedste bistro (min all time favorit) skal køres ned HER 

42227dbc-bfd3-431b-a380-e7cba827fcab

Byens bedste veganske gourmet-restaurant (der er til at betale!) skal besøges HER

organic-lab-3

Hvilken restaurant i København er din favorit?

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top