Unicef
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvis jeg skulle vælge mellem mine børn…

Annonce for UNICEF

Unicef

Kunne du vælge mellem dine børn?

Da jeg så filmen Sophies valg første gang, som er filmet selvsamme år som jeg blev født, husker jeg min mor snakke om det skrækkelige valg Sophie blev udsat for. At skulle vælge mellem sine børn. Når Uma spørger mig om jeg bedre kan lide Sofus end hende, får jeg helt ondt i maven. For hvilke forældre kan vælge et barn fremfor et andet? Det kunne jeg ALDRIG! Men nogle mennesker rundt i verden TVINGES til at vælge mellem deres børn! Ekstrem tørke gør, at over 3 milioner børn er i direkte livsfare på grund af sult. Tusindvis af familier står lige nu i en helt desperat situation, og nogle forældre må ligefrem vælge, hvem af deres børn, der skal have dagens madration.

Alle børn fortjener det bedste, og jeg holder ikke tanken ud, at børn ikke får helt simple behov dækket, som mad og drikke. Derfor vil jeg gerne larme lidt for UNICEFs vigtige arbejde, fordi vi med meget få midler kan redde børns liv! SELVFØLGELIG vil jeg det. Et mere vigtigt indlæg end dette, kan jeg ikke forestille mig. Jeg vil derfor af hele mit dunkende hjerte opfordre alle til at springe fredagslikket over i morgen, og i stedet give pengene til børn der sulter.

I Danmark bruger en familie i gennemsnit 48 kroner på fredagssnolder om ugen. Hvis vi i morgen dropper ugens fredagslik, og i stedet sender pengene vi ville ha’ stoppet i gabet til børn der sulter, kan vi gøre en enorm forskel! For de 48 kroner kan vi give en dags livreddende behandling til 5 børn, der sulter. Er det ikke vildt at tænke på? Vi kan gøre en KÆMPE forskel for FEM børn, for så få penge!!!

Vi donerer ved at sende en sms med ordet SLIK til nummer 1900. Det koster 48kr.

Jeg håber I er med på at sende en masse penge afsted til børn i verden der ikke har samme muligheder som os, ved at give et bette bidrag på 48 kroner over sms. Hjælpe forældre, der ellers skal vælge mellem deres børn, således at de ikke behøver at vælge. Som mor, i et velfærdssamfund som vi er så hamrende heldige at være en del af, tænker jeg at det må være det mest skrækkelige man kan udsættes for i livet. Ikke at kunne give sine børn deres basale behov – og oven i købet skulle vælge hvem man vil ‘redde’. Der skal så lidt til at redde et barns liv, så jeg håber virkelig I er med <3

Tusind tak <3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Værfscafeen Holbæk
Danmark
Sydhavnsmor

Miniguide til Holbæk

Det var egentlig mere spontant end planlagt, at vi i weekenden endte i Holbæk. Jeg havde ellers på min Insgram-profil @sydhavnsmor.dk, hvor jeg deler en

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top