May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Proteinrig fettuccine af TRE ingredienser (melfri) – sydhavnsmor.dk

Det er hamrende nemt, sundt og så smager de heldigvis også godt 😉 De her LCHF-inspirede pasta-labaner. De er gode sammen med enhver pastasauce, super mættende og indeholder knap 200 kcal pr mand.

0890b5eb-84fb-4485-b090-96c0184779ef

Her er hvad du skal bruge til 3 personer (2 voksne + 2 børn)

4 æg

100 g. fetaost

1-2 fed hvidløg / 1 tsk hvidløgspulver

 

Sådan gør du: 

62c0aadb-44e7-4504-b9a7-d444bda83c25

Blend ingredienserne og hæld (den meget tynde) masse ud på et stykke bagepapir, liggende på en bageplade. Fordel massen i så tyndt et lag som muligt. Bag på 200 C i ca. 10 minutter til massen er fast – den skal ikke tage farve.

Når massen er færdigbagt tages den ud af ovnen, køler lidt af og rulles derefter i en pølse. Herefter napper du en kniv med dine pøllegrabber og skærer nogle ca. 1 cm tykke skiver af pasta-pølsen. Den kan spises med det samme, men den smager langt bedre, hvis den er lavet på forhånd og når at trække hvidløgs-smagen til sig, mens den står på køl. I så fald foretrækker jeg at spise den kold med varm fx tomatsauce ovenpå.

Den er også god med pesto til, og vil du gerne farve pastaen kan du tilføje basilikum, rødbedesaft eller andet. You’ll like it!

Prøv også: 

Ostekurv til tacos (LCHF)

Æggelatte 

Nem, sund low-carb dej til boller, pizzabund, naanbrød og tærtebund 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Proteinrig fettuccine af TRE ingredienser (melfri) – sydhavnsmor.dk”

  1. Hejsa. Jeg lever efter low fodmap lige pt og er i opstartsfasen. Må hverken få løg eller hvidløg. Kan jeg bruge et andet krydderi tænker du?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top