May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

“Klassikere” på 25 % rabat – bare i daw, du! – sydhavnsmor.dk

Indeholder sponsorerede links i form af affiliatelinks 

img_2400

Jeg er tilbage! For jeg måtte bare lige dele nogle “klassikere” med jer, som er mere populære end undertegnedes bagværk – kan det virkelig passe??? tænker I 😉 I dag, er sidste dag, at der er 25 % rabat på en helt masse klassiske, danske designs lige HERmed koden BD25. Jeg har selv fået pøllefingrene i noget af det der ikke koster spidsen af en jetjager, og drømmer om alt det jeg kunne have købt, hvis jeg havde taget en anden uddannelse, med muligheder for bedre betalte jobs 😉 Til gengæld bor jeg i Københavns fedeste bydel, og dét kan kun ca. 15.000 andre blære sig med 😉 Græsset er altså ikke altid grønnere på den anden side 🙂

 

klassiker2

Bloomingville, sort læder daybed 

Der er mere Bloomingville at komme efter HER

klasssiker1

Design Letters porcelænstallerken 

Mere Design Letters HER 

klassikere3

Ferm Living Plant Box 

Til aaaaalle mine (døde) planter

Mere Ferm Living på 25 % rabat HER

klassiker4

HAY DOT pude 

Mere HAY HER

klassiker5

KlipKlap Fold-ud madras

Mere KlipKlap HER

klassiker6

Normann Copenhagen rullebord, Block Table 

Bordet har jeg selv, og det er – når det ikke er fyldt med legetøj, mega pænt når det er fyldt med alkohol 😉

Mere Normann Copenhagen HER

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

Sommerhuset i Kulhuse

For en lille uge siden, kunne jeg endelig fortælle at vi har fået et nyt familiehus. Sommerhuset i Kulhuse! Efter mange overvejelser, om villa, eller

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top