May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Tirsdagstip: Vinterferie getaway til Comwell på budget – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret

img_0899

Man er en anelse træt af vinter allerede, ik? Men så længe man har noget at se frem til, kan man klare (næsten) alt, synes jeg! Jeg har længe tænkt på at forkæle det her forhold, jeg for otte år siden kastede mig ud i, og synes det er ret passende at gøre det snarligt, da lange mørke dage, for lidt søvn og for meget arbejde har banket lidt for meget på, på det sidste. Dét at rulle ned af trappen fra 2., låne forældrenes bil (vi ejer ikke selv benzindrevede fartøjer), få passet ungerne og glemme alt om opvask og sure underbukser og skride ud af byen, booke os ind på et hotel, bælle vin i (for) store mængder, spise UDE, SOVE ude (ja, sove! Uden “nogen” vækker os!), og spise stor morgenbuffet, uden at blive afbrudt, er dælme et drømmescenarie! Og det skal jeg snarligt! JA, for Martin og jeg har booket os ind på Comwell i Korsør, og i den forbindelse vil vi udforske vores egen ø – Sjælland! Grundigt – vi vil rive to hele dage ud af kalenderen, tage tidligt afsted om formiddagen, spise frokost et sted ved vandet, måske vinterbade (eller ikke), drikke frokost-drinks og slappe så meget af! Vi har desværre ikke selv vinterferie, men Comwell kører netop nu det vildeste vinterferie tilbud, som er svært at sige nej til, hvor man fx både får overnatning, 2-retters middag, plus en stor morgenmadsbuffet næste morgen og der er også spa-pakker til de vandglade. Er man godt udhvilet, og dermed frisk på at hive hele banden med, er der også familieværelser, hvis man er til dén slags 😉 Og jeg er til den slags. Normalt. Men nogen gange er det bare fedt, at lege husbond og KONE (er meget lidt fan af det ord!), for lige at slippe den stressende hverdag 😉 Jeg overvejede seriøst om jeg skulle tage ekstra ferie, for at benytte det gode tilbud, også fordi jeg slet ikke synes man kan forkæle sig selv nok på den måde! Og fordi jeg ikke kan vente… Klik HER for at se alle deres lækre tilbud!

img_0893

Martin og jeg skal først besøge Comwell til marts, da Martin arbejder som en hest for tiden, og det desværre derfor ikke er muligt for os før. Jeg havde latterligt svært ved at vælge hvilket af deres hoteller vi skulle nappe, da jeg tænker turen ind i en mindre DK-tourguide – der er jo ikke noget bedre end at være turist i eget land 🙂 Nappede vi Holte kunne vi udforske nordsjælland, valgte vi Roskilde, kunne vi være kulturelle i Domkirken, som jeg længe har drømt om at besøge igen, da jeg ikke har sat mine fusser på de gamle kongegrave siden jeg var bette.

Comwell Korsør lokker mig i den grad, fordi der også er en spa-afdeling. Har I besøgt nogle af stederne? Har hørt at Kellers Park i Vejle skulle være mega optur og luksusagtigt (de har også spa-afdeling), men så skal jeg også lige regne en bro oveni, og lige dér bliver jeg nærig med dankortet, for jeg foretrækker til hver en tid hellere lidt ekstra procenter til løgnhalsen i hotellets bar, end at gasse mere benzin end højst nødvendigt af 😉 Så dén må jeg prøve engang jeg er på de jyske kanter 🙂 Indtil vi selv fiser afsted, kan jeg misunde dem der er så heldige at kunne benytte vinterferie tilbuddet (jep, jeg trænger, indeed, til ferie!!!), og glæde mig over andres luksus, til jeg selv kan slikke min tallerken efter, på de vestsjællandske breddegrader til marts!

img_0898

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top