May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 facts om mig!

10398483_73165786202_6508698_n

Jep, jeg hører at det er et gammelt blogger-trick med 10 facts om sig selv, men her kommer de altså…

Jeg hed indtil jeg var ca. 19 år May med i. Altså Mai. Blev kaldt Mai Thai, hvilket jeg slet ikke kunne identificere mig med og skiftede navn da det var meget populært på det tidspunkt (og vist stadig er det). I dag ville jeg ik’ ha gjort det – til gengæld føler jeg mig som en May og ikke en Mai.

Jeg har været en værre festabe før jeg fik mand og børn. Og det var vist kun godt, jeg mødte Martin der fik sat mig lidt på plads så der faldt lidt ro over mig.

Jeg har siden jeg var lille altid ønsket at blive journalist. Og blev også spået som barn til at blive det. Jeg har skrevet for flere magasiner og en avis og er nu vild med at blogge og få aflastet hjernen.

Jeg er halvt norsk og er norsk statsborger. Så jeg kan ikke stemme i Danmark. Surt. Men det er efterhånden blevet så stor en del af min identitet, at jeg ikke vil af med det knaldrøde pas. Og så elsker jeg fiskeboller, leverpostej på dåse og den norske makrel i tomat.

Jeg har engang i Australien med min gode veninde Mathilde lært Richard Branson (stifter af Virgin Group, som jeg ikke anede hvem var dengang), at sige remsen Sim sa la bim bam bas a la dus a la dim. Jeg bildte ham ind det betød et eller andet på dansk. Noget lignende ‘Jeg vil gerne købe en avis fra din flotte kiosk, lige med det samme’. Han lærte det til sidst. Og troede på det.

Vil i mit hoved gerne have to- tre børn mere. Hvis de kom ud som tre årige. Men mit overskud siger jeg må gennemnyde de to jeg har. Jeg føler mig pisse heldig over at ha’ fået netop lige de to. Med sådan en lækker mand.

Er vokset op i Hvidovre. Og kommer (nok) aldrig tilbage. Sydhavn er min max grænse mod Vestegnen. Jeg er nu en Sydhavns- tøs⚓✌

Mit lykketal er 13. Samme tal har jeg boet i tre gange. Hvor jeg blev født, hvor jeg bor nu – og i København K i et bofællesskab, da jeg var i starten af 20’erne. Måske er 13 også et tal jeg elsker fordi det er lidt på tværs. Ligesom mig selv.

Har altid været lidt hård i det. Ikke hård negl typen men bare en der ikke tudede når jeg så katastrofer på tv, eller når veninderne badede i søer i biografen fordi vi så en trist eller romantisk film. Efter jeg har fået børn har jeg altid tårer i øjnene. Er blevet så fandens rørstrømsk.

Vil undelynme’ gerne være sporty. Jeg har gået til al slags sport – men kun én gang. Jeg satser stadig på, at der dukker noget op for mig en dag. Der er en mand/kvinde til os alle. Så må der vel også være en sport for os alle?!

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “10 facts om mig!”

 1. Hej May
  Vil lige gøre opmærksom på at du siden 1. September i år har kunder søge om dobbelt statsborgerskab
  Kig på statsborger.dk

  Jeg glæder mig selv til at have lidt indflydelse næste gang der bliver udskrevet valg.

  Mvh
  Mikael

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top