May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kald mig bare designer ;-) – sydhavnsmor.dk

Lørdag tog jeg til Rødovre for at lege kreativ med fem andre piger og vores tilsammen 12 børn, hjemme hos en veninde. Jeg og andre havde endda kun medbragt ét barn, så jeg synes der var produceret ret hardcore blandt de kvinder 😉

img_0007

Da jeg kom hjem var jeg så træt, at jeg smækkede Krummerne på så børnene blev underholdt imens jeg små-sov – til Lukas Graham der fyldte en legetøjslastbil med sødmælk – med glasur rundt mundvigen fra honninghjertet Uma havde pyntet med den farverige glasurblanding, fra dagens gennemførte event. Han var sgu nuttet i start 90’erne. Lukas dér.

Jeg blev super inspireret (endnu engang – læs også indlægget fra sidste års event her), til at være kreativ med eget avl, og bruge de sidste mønter i december på bivoks, tekstil maling osv. for man kan virkelig producere lækre, fine og sjove hjemmelavede sager ret enkelt. Jeg er ret tosset med hjemmelavede gaver. Og det håber jeg så også at min familie er, for sådan nogle ryger der i hvert fald et par stykker af under grantræet på lørdag 😉

Hvis du ikke synes du har fundet GAVEN(!) endnu til dine kære, så var det måske en ide at finde finmotorikken frem og fremstille en af følgende fine julegaver? ;):

Stof/mulepose med print – vi bruger dem dagligt herhjemme til alt fra børnenes kluns og bamser, som transporteres frem og tilbage mellem hjem og daginstitution, til at handle i og til egne sager vi slæber med på job. Stofpose og tekstiltuscher der også kan bruges til at lave en personlig (børne)T-shirt kan fås i fx Panduro Hobby.

I folkeskolen fik jeg lavet et par bordskånere, og én af dem min søster lavede i de små klasser har mine forældre stadig, så det er da noget der holder 🙂 Jeg lavede en, som Uma skulle male, men da hun fandt ud af at min venindes datter havde ALT udstyr til My Little Pony endte det med at være mig der lavede det hele… på en eller anden måde virker det bare lidt forkert at jeg skriver “Til Martin fra May” på en hjemmelavet bordskåner 😉

Dekorerede lys med farvet bivoks. Kan virkelig blive fint og personligt, fx med en ‘tegning’ af noget genkendeligt eller med et navn på.

Og en all time jule-klassiker: honninghjertet! Signe havde på forhånd bagt honninghjerter og lavet kilovis af flot-farvet glasur som ungerne (og deres super kreative mødre 😉 ) pyntede løs på – og åd lige så hurtigt bagefter. Jeg er sgu et skarn, der ikke har fået smidt en mel – sukkerfri honningkage på bloggen i år. Mon det overhovedet kan lade sig gøre at lave sådan én som smager godt? Jeg kører den også hjertens gerne ned fyldt med sukker 😉

Har I nogle ideer til hurtige hjemmefiksede gaver så smid endelig dine ideer op her – og se så også lige nogle spænder jeg lige fik bikset lynhurtigt sammen af… spænder og pompom’er trykket på med universallim. Uma elsker dem! Og det gjorde mine gamle kollegaer fra Teatret Zeppelin også da jeg ankom til deres julefrokost fredag aften og stolt viste dem at Sydhavnsmor havde oppet sig og sådan næsten blevet (smykke)designer 😉

img_0013

img_0015

img_0018

img_0019

img_0012

img_0006

img_0029

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top