May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Naturlige og MEGET lange øjenvipper i en beholder – sydhavnsmor.dk

img_9357

Jeg troede ikke, at det kunne blive meget vildere end det her! Men det kan det! Da jeg var Helsam for at købe min mirenesse mascara – den mascara jeg nu er totalt afhængig af, og som jeg ikke kan forestille mig nogensinde skal skiftes ud – fortalte den søde og sjove ekspedient mig om Divaderme. 100% naturlige fibre som giver fyldigere og meget længere øjenvipper, end du kunne drømme om at få, uden fake-lashes, altså dine TOTALT EGNE VIPPER, MAND 😉 Divaderme plejer desuden dine vipper med vitaminer og beskytter øjenvipperne mod udtørring.

Lash-extenderen fungeren sådan at du påfører mascara på ét øje af gangen. Du lægger mascara på, påfører Divaderme imens mascaraen stadig er våd (det drysser under dine øjne, men kan nemt fjernes med en makeup børste efterfølgende), påfører endnu et lag mascara og bliver ved til du synes du har opnået det fantastiske Hollywood, Linse fra Bryggen – eller über sexy look du gik straight  efter 😉 Dine vipper kan vokse sig helt enormt lange, da fibrene lægger sig – og bider fast, på spidsen af dine naturlige vipper. Put gerne Divaderme på både oppe – og nedefra vipperne. Jeg er edderdylme blevet glad for min øjenvippe-beholder, som lige smækker den op, særligt når jeg skal ud og ikke gider ligne en træt mor (som jeg er!). Den bliver siddende på vipperne natten igennem og kan nemt vaskes væk – særligt sammen med Mirenesse mascaraen, bare ved at plaske noget varmt vand (over 38 C) i ansigtet. Og pyt med om du falder i søvn med moletjavsen på, for der er intet skrammel i hverken det ene eller andet produkt. Tværtimod.

Jeg blev desuden med det samme kæmpe fan af Divadermes Brow Extender, som fik mine afpillede og meget lyse bryn til at blive hamrende flotte, og tætte (sådan så det i hvert fald ud – snyd, men fedt 🙂 )

Divadermes Brow Extender kan gafles HER 

Divadermes Lash Extender findes HER

og Mirenesse mascaraen HER

 

Hvis du bor ved siden af en helsebutik kan du måske også finde produkterne dér.

Prøv det – og tak mig senere 😉 Du bliver stensikkert vild med det hele 🙂

Er smurt ind i affiliatelinks

 

Del på Facebook

4 kommentarer til “Naturlige og MEGET lange øjenvipper i en beholder – sydhavnsmor.dk”

  1. Hvad farve bruger du i Brow extenderen? Er den også go hvis man ikke har så mange bryn hår?

    1. Jeg har virkelig ikke mange brynhår, og bruger den mørke selvom jeg er også har lyst i håret 🙂 Jeg kan godt lide rimelig markerede bryn 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top