May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

T-shirts jeg har lyst til at spise – sydhavnsmor.dk

Jeg er glad for mad. Pomfritter, citron, ananas,  is/milkshakes (se min opskrift i dag)…  you’ll name it 😉

Her har jeg fundet fire bud på spiselige t-shirts som Ganni står bag, og i sig selv er hypede og mega populære på bare dét grundlag. Jeg synes nu også at de er ret fede og har derfor linket til dem, hvis der er andre end mig, der gerne vil have en ekstra pomfrit på mavsen 😉

Rocket fries // Lemon // Pink // Space shake 

img_0044

img_0046

img_0045

img_0043

Er hoppet ned i affiliatelinks

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top