May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 uger på skrump – 1. uge: suppekur – sydhavnsmor.dk

img_9044

Det var ikke just et lykkeligt øjeblik da jeg kl. 7.30 hældte den tykke grøntsagssuppe op i min skål for at varme den i mikroen. Lige i øjeblikket havde jeg mere lyst til Kit Kat eller pomfritter end at kyle den tyktflydende suppe i svælget. Men beslutningen var taget – mine fem (bollehåndtags-) kagekilo som jeg havde scoret mig på fem mdrs arbejde i en lækker “kageklub” 😉 skulle smeltes. Timingen for en slanker er sgu’tte altid dårlig, så trods for at vi de næste par måneder skal til diverse festivitas startede jeg med det samme!

En uge på suppekur og efterfølgende fire uger på nedsat kalorieindtag. Booooring!
Shiat, skal jeg gennem en hel uge uden at tygge i noget? Suppe kan skam være dejligt, men ikke hele tiden?! Og heller ikke til morgenmad!

Jeg er nu på tredjedagen inde i det jeg havde forudset som et suppemareridt og gør det (også kun) fordi jeg for det første synes det er sjovt at teste mig selv – om jeg kan gennemføre det, og fordi jeg tror det er sundt at tage en udrensning (uden overdrivelse og i en kortere periode) af kroppen. Og fordi jeg ved jeg allerede synder i senere i dag, hvor jeg skal skal indtage julemad til fødselsdags-julefrokost 😬☝🏽. Et lille break skader vel ikke? 🍷Skål!

Men så er det altså også direkte tilbage på suppedasen i morgen 😏. Jeg tror på at jeg klarer den ugen ud til og med onsdag, og ser allerede frem til rigtig mad, som ikke er flydende, torsdag igen.

Der begynder jeg nemlig på fire ugers indtag af mad der på en hel dag samlet set kun indeholder 1200-1300 kcal. Jeg er syg i hovedet, jeg ved det! Men hvis man er utilfreds med noget og hele tiden brokker sig over det, så er der ikke andre end en selv der kan gøre noget ved det! Så trods for at jeg hver weekend skal til diverse arrangementer der ikke ligefrem står i sundhedens tegn, kaster jeg mig ud i fem uger på endnu en omgang fra buttet til babe. Denne gang ikke over tre, men fem uger, og jeg er helt sikker på at det nok også skal blive meget sjovt. Næsten sikker, i hvert fald. Men også hårdt, som dengang jeg tog “tre dage uden mad”.

Jeg skal nok opdatere om 🍲🍗🍸🍴+⚖️🔫😬og min svedige jul 👌🏽😏😉

Og hvis det skulle have nogens interesse er det følgende supper jeg kører ind i denne uge:

Blomkål, grønnekerne, pastinak med karry, persillespinat, tomat-jordskokke, tomat med peberrod og rodfrugtsuppe 😳

Og lige en PS’er: Jeg spammer billeder og opdateringer på forløbet på min Instagram 👊🏽

PST! Der er dødgod vinderchance i konkurrencen om en 500-kroners voucher til Flying Tiger HER

Del på Facebook

4 kommentarer til “5 uger på skrump – 1. uge: suppekur – sydhavnsmor.dk”

  1. Alice Buchholtz

    Jeg tror ikke på de der strenge kure. Har prøvet dem alle 😬
    Prøv at kig lidt på Sense. Det er almindelig mad, men man taber sig. Der er en gruppe på Facebook. Den hedder: Sense – slank med fornuft. Men pøj pøj med det 😊

  2. Agh jeg synes ikke at du er “syg i hoved”, jeg kørte selv den med 1200 kalorier om dagen i 2 år +. I den periode trænede jeg også 1-2 gange om dagen, det kan sagtens lade sig gøre, man skal bare vænne kroppen til det 😀. Det er i øvrigt en super god ide at kickstarte vægttabet med en suppekur! 💪🏼Pøj pøj med det!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top