May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Et lille hippieskriv fra en langhåret type (sorry) ;-) – sydhavnsmor.dk

img_5877

Jeg støder dagligt på sætningen “hvis bare…”. Både hos andre og mig selv. Vi fortryder noget. Noget vi gerne vil lave om, som ikke blev som det skulle. Eller dumheder vi har gjort os. Alle har været der. Jeg selv, ofte!

For nylig var jeg ude at spise middag med Martin, sammen med nogle venner fra Sluseholmen og snakken faldt på alt det man ikke har fået gjort i sit liv til nu, ting og chancer man fortryder man ikke greb osv., og en af de andre sagde: “Brug ikke tid på at fortryde ting du ikke har fået gjort, eller allerede har gjort galt, brug din energi på det du KAN gøre og hvad du vil gøre rigtigt fremover”. Jeg kunne ikke være mere enig!

Vi lever i et samfund hvor alle efterhånden har deres (diagnoser) at slås med, intet er godt nok og vi bruger enormt meget tid på at bekymre os om det vi har, eller skal gøre nu er/var det rigtige valg. Stop det! 🙂 Selvom du er 45 år kan du sagtens nå at tage dig en ny uddannelse – du bliver højst sandsynligt 80-90 år, og måske mer’, så du har halvdelen af livet foran sig!

I stedet for at bekymre og klage os, bør vi i stedet tage affære og gøre noget ved det. Fortiden er vigtig, men fremtiden er vigtigst.

Hilsen den langhårede-hippie (og ja, jeg kan godt høre det 😝 )

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Kvinder og vores vægt

De fleste kvinder tænker en del over deres vægt. Det har jeg selv gjort i mange år. Fordi jeg bare skal kigge på en pakke

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top