May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Chokoladecookies uden mel og sukker på et kvarter! – sydhavnsmor.dk

img_8707

Wauuuuw! Prøv dem her! De er edderdylme gode! 😇 Så gode at de bliver lavet igen og igen og igen… herhjemme i hvert fald 🍪

 

Til 12-14 stks skal du bruge: 

2 æg

150 g nøddesmør (mandel, peanut…)

150 blandede nødder (mandler, valnødder, hasselnødder, cashewnødder…)

100 g Fiber Sirup Gold

50 g kokosmel

1 knsp salt

1 tsk vanillepulver

100 g (sukkerfri) mørk chokolade – hakket groft

 

Sådan gør du: 

Blend hele balladen i en blender/foodprocessor, minus chokoladen. Tilsæt derefter den hakkede chokolade og vend det hele. Klat kagerne ud på noget bagepapir og smid det i ovnen på en forvarmet ovn (175 C) i ca. et kvarter (evt et par min. længere hvis ikke de er gyldne og sprøde på toppen) 👊🏽 Derefter køles de smasklækre cookies ned på en bagerist og kværnes så snart lysten melder sig! Opbevares bedst, hvis de holder så længe, på køl 🍪. God (bage)søndag 👌🏽😊

 

Del på facebook
Del på Facebook

11 kommentarer til “Chokoladecookies uden mel og sukker på et kvarter! – sydhavnsmor.dk”

  1. Anette Johannesen

    Hej. De ser lækre ud og vil gerne prøve at bage dem. Men hvor køber man nødde smør ? Alm smør kan vel ikke erstatte Nøddesmør? Kan man evt lave det des bunden?
    Tusind tak for mange gode opskrifter👍😊

    1. Hej Anette
      Du kan købe (sukkerfri) peanutbutter i langt de fleste supermarkeder 😊

  2. Synes det er lidt forvirrende at der over opskriften står 12-14 stk og nede i opskriften står der..klat 10 kager ud…..hvilket tal skal man regne med 😯😯

    1. Det kan jeg da godt forstå at du synes – beklager! Jeg har skrevet den over to omgange og derfor lidt forvirring omkring hvor mange kager jeg fik tror jeg. Sidst fik jeg 12-14 stk men gør det efter dit str behov 🙂

    1. Det kan købes i større supermarkeder fx peanutbutter, mandelsmør og hasselnøddesmør – men kan også laves selv ved at blende nødder så meget at de til sidst blir til smør 🙂

  3. Jeg har lige forsøgt at bage dine cookies. Da jeg ikke havde noget nøddesmør, brugte jeg 300 g nødder, som du anbefalede.
    Jeg synes dog ikke, at de overhovedet ligner dine på billedet. De er blevet meget bløde og smuldrer.
    Er det fordi, der skulle have været smør i?
    Eller kan det være fordi jeg ingen fiber sirup havde og brugte flydende honning?
    Øv øv øv

    1. Åh nej hvor ærgerligt med alle de ingredienser 🙁 Jeg kan ikke helt svare på hvad der er gået galt, jeg ved at hvis man følger opskriften fuldt ud bliver de som på billedet – det er jeg virkelig ked af at dine ikke er blevet 🙁

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen