May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

FINE NEDERDELE OG KJOLER PÅ BUDGET

image

 

Da jeg så Christina, der står bag Bittebitte.dk, pose på Instagram i hendes nye, pisse pæne nederdel, var jeg næsten ved at dø. ER DEN IKKE RÅ??? Og nu er den min, for det er nemlig mor-selv der leger modella på billedet herover 😜. Den koster kun 249 kroner! Jeg købte den i går og forestiller mig at jeg skal have den på til premieren på Frostbrødre d. 1. oktober, hvor jeg skal danse hele natten lang, og fejre min 34 års fødselsdag sammen med alle mine dejlige kollegaer fra teatret. Kommer du også, så husk lige at tage en anden nederdel på 😉- find link til nederdelen nederst i indlægget her.

Imens jeg savlede over mit fund, fandt jeg sørme også lige en bunke andre budgetvenlige nederdele og kjoler, nogen måske får svært ved at holde snitpølserne fra. Den dyreste af dem alle koster 400 kroner, og de fleste rundt 250-300 kroner. Det kan næsten kun ende galt, det her 😬

image

BLOMSTERPRINT KJOLE 

image

STRIBET KJOLE

image

 SORT LANGÆRMET KJOLE

image

BLOMSTERPRINT, KORT KJOLE

image

SORT VELOUR KJOLE MED LANGE ÆRMER

image

HVID PRIKKET SKJORTEKJOLE

image

KJOLE MED FEMININT SKØRT

image

MINTGRØNNE SHORTS – Jeg måtte lige have dem med, for de er edderrådme fede!

image

KJOLE MED BLOMSTER 

image

PLISSERET NEDERDEL – SKINNENDE 

Indeholder affiliatelinks

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

den mest holdbare læbestift
Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Den mest holdbare læbestift

Præcis denne søgning; “den mest holdbare læbestift” har jeg flere gange haft online, da jeg har haft enormt dårlig erfaring med læbestifter, der ikke holdt

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top