krøller
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nemme krøller i håret på 5 minutter

nemme krøller i håret
Indeholder reklamelinks

Hvis jeg kunne vælge at få nyt hår, ville jeg nappe Sara Bros. Men jeg er ret sikker på hun ikke vil af med det, så jeg har fundet på noget andet. Efter mit sidste besøg hos min frisør spurgte jeg til en permanent. Det ville hun slet ikke anbefale, og jeg må da også indrømme mine tanker ledte mig hen på den Valby-frisør min farmor havde i start 90’erne der lavede lilla hår med store, bløde krøller. Farmor var fin, men det er sikkert at den frisure ikke ville være klædelig til mig 😉 Men så blev jeg sgu lige, lynhurtigt guidet til, hvordan jeg kunne lave nemme krøller i håret på 5 minutter. Og nu giver jeg tippet videre, for det er nemmere end nemt – og fint, synes jeg.

Så er man da lidt Sara Bro agtig. Bare lidt.

krøller i håret

Nemme krøller i håret på 5 minutter

Min frisør siger jeg har noget rigtig hestegarn. Tykt, lidt stift. hår. Og meget af det. Jo tungere ens hår er, jo sværere er det at lave krøller der bliver i håret. Normalt plejer mine at forsvinde, men ikke efter jeg er begyndt at lave dem med en wawer. Jeg har virkelig undersøgt markedet, fordi jeg sgu ville ha’ den bedste. Og den har jeg fundet, uden at det har kostet mig en halv bondegård.

Jeg fandt krøllejernet på nettet Jeg er SÅ glad for mit.

Du kan finde krøllejernet, der laver store, dybe krøller her.

Jernet bliver BRAND varmt. Så husk at hold det langt fra panden og ørerne – jeg brændte mig selvfølgelig efter 2 sek. første gang jeg skulle lave krøller og fik et brandsår i panden 😉 Til gengæld holder krøllerne VILDT godt, og de bliver pænere dagen efter, hvor de ser mere naturlige ud. Billederne heri indlægget er fra første dag.

Jeg starter med lige at spraye noget heatprotector i håret, som beskytter håret mod varmen.

Når krøllerne er lavet (og det er virkelig lige til – du kan ikke være i tvivl, og det tager seriøst kun 5 minutter i mit hår) gir jeg håret en omgang hårspray.

krøller
Del på Facebook

6 kommentarer til “Nemme krøller i håret på 5 minutter”

 1. Du ser hammer godt ud, så flotte krøller 🙂
  Jeg vil da lige undersøge den sag nærmere.
  Tak for tippet og en god juli 🙂

 2. SÅ flotte krøller! Blev nødt til at bestille jernet, så nu håber jeg dælme jeg kan finde ud af det… ?
  Tak for tippet! ??

  1. Selv tak Vibe, jeg håber du bliver ligeså glad for det som jeg. Det er bare så nemt, jeg har så mange gange forsøgt med mit rundt jern, men det går ikke. Det her er genialt 🙂

  1. Desværre en gammel sag fra Zara, men den er nok mindst fem år gammel desværre…:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top