May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvem kommer over med dem her? SUNDE(RE) ORANGE BOUNTY

bounty

Det er weekend om få minutter, og meningen var at jeg skulle været til Sneglebar i indre by med en bunke andre bloggere. Martins fodbold er bare vigtig(ere), og derfor må jeg i stedet putte unge (er alene med Sofus, da Uma er i Grækenland på ferie med mine forældre) og se Vild med dans – som jeg jo for nyligt også har blæret mig med at have deltaget i (sådan næsten, da) her 😉 Og hvis ikke jeg kan lokke nogen over med noget, der indeholder godt med E-numre, må jeg selv kaste mig over at bage dem her. De indeholder dog kun sunde og og gode ingredienser, så jeg må nok også hellere knappe en flaske rødvin op. Har I prøvet dem? Ellers er det bare om, at drøne ned i nærmeste supermarked ASAP og finde snitpølserne frem, for de er åndssvagt gode!

God weekend – og bagning 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

10 ting om mig, May

For nye, som gamle – her er 1o ting om mig, May. 10 ting jeg ikke tror, jeg har fortalt jer før. Hvis I gider

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top