May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvem kommer over med dem her? SUNDE(RE) ORANGE BOUNTY

bounty

Det er weekend om få minutter, og meningen var at jeg skulle været til Sneglebar i indre by med en bunke andre bloggere. Martins fodbold er bare vigtig(ere), og derfor må jeg i stedet putte unge (er alene med Sofus, da Uma er i Grækenland på ferie med mine forældre) og se Vild med dans – som jeg jo for nyligt også har blæret mig med at have deltaget i (sådan næsten, da) her 😉 Og hvis ikke jeg kan lokke nogen over med noget, der indeholder godt med E-numre, må jeg selv kaste mig over at bage dem her. De indeholder dog kun sunde og og gode ingredienser, så jeg må nok også hellere knappe en flaske rødvin op. Har I prøvet dem? Ellers er det bare om, at drøne ned i nærmeste supermarked ASAP og finde snitpølserne frem, for de er åndssvagt gode!

God weekend – og bagning 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

10 ting om mig…

…er meget bloggeragtigt. Det ved jeg. Men for helvede, jeg er jo også blogger. Selvom jeg ikke farvekoordinerer mine baggrunde på Instagram, så der eren

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top