May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vildt (Angulus, Pom Pom mm.) skoudsalg til de mindste!

angulussale

Jeg er én af de dér mortyper, der godt kan lide at shoppe til de næste sæsoner, når der er gode tilbud. Jeg sad og søgte efter nogle efterårssko til ungerne og faldt over en ordentlig bunke gode tilbud lige HER. Så nu kan den RIGTIGE sommer, hvor der bliver brug for de lækre sandaler fra Angulus – og derefter efteråret, hvor de fine støvler skal i brug, bare komme an (men fanmø’ ikke endnu, tak!)!

Vær OBS på at nogle af modellerne kun sælges i enkelte størrelser (fordi jeg allerede har ribbet webshoppen for hårdt) 😉

Og hvis dine baryler mangler tøj er her 50 % på en masse mærkevarer – og til dig selv er her 50 % på en masse dansk lækkert design fra SHOP.

Indeholder affiliatelinks 

Læs også indlægget “Selvom man har børn kan man godt have brug for ikke at være mor…” 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

uldjakke med tern
Mode
Sydhavnsmor

Min uldjakke med tern

Efterårsferien tilbringer vi i sommerhuset, i Kulhuse. Shit, her er lækkert. Solen skinner, og trods for bare 10 grader, er vejret mildt og rart. Ungerne

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top