May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

8 TING I SEPTEMBER, JEG IKKE VIL GÅ GLIP AF

8tingiseptemberjegikkevilgåglipaf

UDEN BØRN:

  • Smutte med min mor, som har årskort og derfor må tage én med gratis med på Louisiana, og spise deres gode brunch. Og selvfølgelig se liiiidt kunst 😉
  • D. 11. september er der endnu engang mulighed for at lufte bentøjet, når min mamma guider alle Sydhavnsinteresserede rundt i mit og alle andres 2450 Happiness-hood, på cykel. Turen går fra Teglholmsbroen kl. 13 og varer et par timer. Jeg var med d. 16. juli og det var vanvittigt spændende og hyggeligt, så denne søndag sender jeg min husbond afsted – sammen med nogen af jer måske? Det er helt gratis, og man kommer steder hen, man (jeg) ikke anede fandtes i vores FANTASTISKE by(del)! Do it! – Læs mere her 🙂
  • Rejse til Norge for at besøge min mormor, som bliver 98 år på søndag. Det må blive et brag, på sengekanten, på plejehjemmet 🙂
  • Smutte i Sydhavnens Kulturhus, Karens Minde til drop in yoga med Gert Sømand, tirsdage kl. 17, og strække skankerne.

(OGSÅ) MED BØRN: 

  • Tage baryler og husbond med i Absalon, på Vesterbro til fællesspisning. Syv dage om ugen kan du spise dig mæt, ved langborde for en 50’er per mand. Unger under 5 år koster gratis. Det sker på Sønder Boulevard 73, og jeg har hørt, at det skulle være herre hyggeligt, så nu vil jeg os’!
  • Tage til Høstpicnic på Sydhavnstippen d. 11. september kl. 10-15, hvor der er gratis guidede ture (men husk cykelturen er samtidigt!), mulighed for at presse æbler til most, hilse på biavlerne, smage frisk honning, hjemmelavet snaps und so weiter. Man dukker bare op ved Karens Minde Kulturhus, på Wagnersvej 19, og går i flok! Yay!
  • Smutte (endnu engang, eller to – for var i går eftermiddag og høre Klezmerband, og det var najs!) til min lokale kulturhytte i South Harbour, til børnekulturfestivalen “Kultur for en tudse”, som foregår fra 30. august – 2. september. Der er flere gratis koncerter, workshops, fællesspisning (for 35 kr per øje-sæt)! Jeg VIL bl.a. høre Dissing & Las: Min mormors gebis, på torsdag d. 1. september kl. 16.30.
  • Det lyder muligvis en smule langhåret (men det er jeg jo også, og det er der vel intet galt i 😉 ), men jeg glæder mig også til at besøge bydelen, hvortil jeg flyttede i 2002, efter at have forladt reden i Hvidovre; Nørrebro. D. 1. – 4. september er der Byhave Festival på Nørrebro, hvor man bliver inviteret ind i baggårde og byhaver, og bliver inspireret til bl.a. at lave grønne juicer af urter, minihaver og dyrke morgenyoga. Det lyder sgu hyggeligt, synes jeg!

Hvad skal I?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top