May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

HJEMME GODT, MEN UDE (NOGEN GANGE) BEDST ;-)

martin

I sidste uge fik Martin og jeg passet Uma og Sofus, af min søster og hendes kæreste. Vi skulle nemlig ud og fejre kærligheden med pomfritter. Jeg har i det sidste været slugt ind i dette FANTASTISKE norske teen-drama, og havde ærlig talt glemt alt om, at jeg var godt gift. Og pludselig, kom jeg i tanker om, at jeg sgu da ikke vil finde mig i, at familielivet udelukkende handler om børn (selvom det ofte slår sløjt til med andet- det meste af tiden i hverdagen, går jo lissom bare op i  smadrede mælkeglas og trætte (men gudskelov, SØDE), larmende børn 😉 , serier på NRK og en træt sur mamma. Så vi daffede sgu ind mod vores gamle hood, Pisserenden og endte med at gafle burgere og snacky fries i os, grine, drikke øl og vin, tale om fremtidsplaner – i ved sådan noget med at få ordnet cisternen på lokummet, få båret de der fire-fem kasser, der har stået og blomstret i stuen alt for længe ned i kælderen, og den slags … som fx børn, of course, før vi igen væltede hjem mod Sydhavnen, i høje stiletter og jesussandaler. Daten varede i alt tre timer – tre MEGA gode, og friturestegte, timer, og meget mere behøver man faktisk ikke at sætte af, for lige at få luft, fatte at man er i et forhold og slippe vasketøjet for en stund 😉

Det behøver sørme heller ikke at koste en formue, at gå ud at spise sammen. Nu tør jeg ikke udtale mig om andre byer end København (fordi jeg ikke kender så meget til dem), men her kan man i hvert fald guffe igennem på lækre spisesteder, hvor du ikke behøver at lægge en tudse, hver gang du sætter dig ved et bord. Jeg er særligt fan af Atlas Bar i Pisserenden, Mother i Kødbyen, Madglad (til frokost) i Eskildsgade og sæææføli Les Trois Cochons på Værnedamsvej, dér hvor de serverer kæmpe portioner og TRE desserter 😉 Men jeg er også vild med Spicylicious, Vesterbro Vinstue, Lé lé, Greasy Spoon og Tire Bouchon- som alle af og til + mange flere, er en del af all2day (se her)ordningen, hvor du hver dag kan finde rigtig gode tilbud til forskellige spisesteder, i hele landet. Så behøver en date lige pludselig ikke at sluge hele børnebidraget – eller kassekreditten 😉

Jeg blir nødt til snart at invitere ham ud igen, for jeg er vild med dét, ham og pomfritterne. Nogen af mine venner har sådan nogen ‘date-regler’, hvor de mindst én gang om måneden får passet ungerne og tager ud og spiser god mad, sluger vin og snaver igennem. Jeg synes, at det er en svinegod idé, og tænker at jeg vil indføre det samme, bare så man husker det (og hinanden), for ellers kan der snildt gå flere måneder imellem den slags dateri (herhjemme, i hvert fald). Er der nogen af jer der har lignende aftaler med jeres kærester/mænd?

PS: Vi shoppede altså ikke i den der ROCK SHOP (selvom det ku’ ha været sjaw), men jeg måtte selvfølgelig lige tage et billede af Martin foran turist-paradiset, i jesussandaler og paraply. Ved siden af hende den friske lille dame, i små denim-shorts 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Tøsetur – not for the boys!

Det kan godt være lidt svært nogle gange, at have en lillebror. Når man får sådan én er det ekstra vigtigt, at vi forældre husker, at lave

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top