May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kommunalvalg – hvem stemmer jeg på?

Jeg er født i Danmark, men i 1982 hvor jeg afslørede min identitet, fik man automatisk sin mors statsborgerskab. Så mit blev norsk. Den dag i dag er mit pas stadig en anelse pænere end det danske 😉 og derfor kan jeg fx ikke stemme til folketingsvalg i Danmark. Derfor er jeg ekstra på dupperne og i godt humør, når jeg i dag får lov til at sætte mit store fede kryds i boksen her i Sydhavnen.

img_3940

Jeg har sådan set ikke været meget i tvivl. Kun mellem et par personlige kandidater indenfor samme parti. Men nu er mit valg endelig truffet – så lemme’ tell you inden jeg rammer urnen indenfor den næste times tid. Jeg stemmer på Jakob Gorm Andreasen fra Alternativet. Ikke bare fordi han ser skide rar ud, men også bl.a. fordi han taler for de svageste i samfundet. Og dét ka’ jeg virkelig kun give Jakob Gorm highfives for.

Lad mig høre hvem I andre gir’ en stemme – og vigtigst af alt: Giv stemmen, det er SÅ vigtigt <3

Rigtig god valgdag allesammen.

PS: Hvis der sidder nogle rødder ude i Hvidovre kommune og væger ved valgskranken, så kan jeg kun anbefale at sætte dit kryds hos Erling Groth fra Alternativet – nummer 3 på listen. Jeg VED han er en god mand, der vil folket og sin by det bedste – jeg har boet i kollektiv med ham fra jeg blev født til jeg blev seks. Og jeg kender ham stadig veldig godt 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top