May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Her SKAL du spise hvis du er i København!

Ingen overraskelse at jeg anbefaler et local spot, og så alligevel… for det er ganske nyt for selv en Sydhavner som jeg (nu har været i 2,5 år), at kende til STEDET, som alle der bor i Københavnerområdet, bør unde sig selv et besøg hos: Café Syd i Fiskerihavnen i Bådehavnsgade. Et helt særligt sted, med de største og lækreste smørrebrød og med autentiske omgivelser. Du vil elske det! Her kan du få en frokostmenu til 75 kr. Både brød og hønsesalat er hjemmelavet og hvis du klager over maden er du måske den første der har gjort det 😉

cafesyd

Bare et tip, og ha’ en lækker sm(d)ag! 🙂

Del på Facebook

1 kommentar til “Her SKAL du spise hvis du er i København!”

  1. Cafe Syd ligger på Sejlklubvej 10 og Tutten på samme vej, og ikke i Fiskerhavnen i Bådehavnsgade ❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

REJSEGUIDE: Getaway til Ystad

Reklame I tirsdags gik jeg fra at være midt i trediverne til sidst i trediverne. Til trods for jeg bliver ældre, bliver mit fødselsdags-feringsgen ikke

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top