SOS til tørt og ødelagt sommergarn – nem, hjemmelavet (skidegod!) hårkur!

soshår

I kan godt se, at det ☝🏻 garn trænger til en omgang, ik? 😏😬

Efter en sommer – selv som den i år, uden laaange hedebølger og overdoser af solskinstimer, kan ens hår godt nå, at blive ret smadret af solen. Håret bliver tørt, filtret og ødelagt at se på, efter nogle dyp i saltvand (som jeg i 14 dage i sommer, rodede rundt i her) og solstråler on the top of your krop (på mit bedste engelsk;) ). Men det kan heldigvis forbedres! Du kan rippes – gå til en frisør og betale dig til lækre kure, eller du kan lave hårmasker af ingredienser du måske allerede har i dit køkken – skide billigt, og ikke mindst pære let! Frisøren Dennis Knudsen tippede engang om en hårmaske, som efter sigende skulle gøre håret dejligt blødt og glansfuldt. Og jeg prøvede den – og ja sgu, den virker! Umiddelbart kan det virke en kende sært, at hælde æg og øl i håret – men det er der jo så meget der efterhånden er 😉

Sådan gør du:

Hæld 1 æggeBLOMME (ikke hvide – det er nærmest umuligt, at få ud af håret igen!) i en skål. Tilsæt en halv (dåse – anything goes)øl, og pisk de to ingredienser til en skummende blanding.

Påfør æggeblomme/øl-blandingen i TØRT hår (ikke vådt) og lad det sidde i ca. 20 minutter, før du vasker det ud. Vask derefter med en god shampoo og evt. balsam. Voila! Kunne det gøres meget nemmere? 😄

Læs også TRE NATURLIGE VIDUNDERMIDLER TIL OS KVINDER/MØDREDIY – HJEMMELAVET ANSIGTS -OG BODYSCRUB PÅ UNDER ET MINUT og SLUT MED MISFARVEDE RØDVINSTÆNDER – FÅ HVIDE BISSER HELT NATURLIGT – TIL BARE EN 50’ER!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *