May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Så´der nye posters til hele hytten – Velkommen indenfor i mit Sydhavnshjem!

plakat11

Sponsoreret af Desenio

desenio5

plakat4

Indtil nu har mine unger delt værelse. Eller det vil sige at det var planen, men fordi Sofus stadig okser rundt i sengen hele natten, og vågner før fanden (og alle andre) får sko på, har vi stadig hans seng stående inde i vores soveværelse, så vi slipper for to (over)trætte børn hver morgen. Én er sørme nok 😉

Nu skal der andre boller på suppen! Derfor har vi besluttet, at vi efter vores ferie i Grækenland, vil fixe et drengeværelse – i det værelse, som i dag bliver brugt til vasketøj og opbevaring (lyder hyggeligt ik? 😉 ). Jeg elsker at indrette – gerne enkelt, men gerne med knald på frikadellen! Min far, der er fritidskunstmaler har malet og tegnet nærmest alt vi har på væggene i vores Sydhavnshjem. Jeg har på det seneste ledt efter nogle flere ting – bl.a. posters til Sofus kommende børneværelse, så jeg blev svært begejstret da jeg så børneplakaterne på Desenios hjemmeside, hvor jeg også fandt andre fine posters og rammer, der nu pryder både vores spisestue og (snart) FORÆLDREsoveværelse 😉

Her kan I se, hvordan det er kommet til at se ud hjemme i vores hytte, efter at vi har fået knaldet noget mer’ moderne og farverig kunst op på væggene!

Min søns værelse er endnu ikke kreeret, så indtil da, er black whale og bubbles blue plakaterne smækket op (se billederne herover) på Umas værelse. Jeg synes de er mega fine – nogle designs, der holder! 🙂

plakat6

plakat13

plakat14

plakat5

Vores soveværelse trængte helt klart til en overhaling, væggene var lidt for hvide (selvom jeg normalt godt kan lide det ultra simpelt!) og derfor tænkte jeg, at det ville være fint med et enkelt og roligt design, i rummet hvor der nat efter nat hives (store) torsk i land 😉

En halvt (rejselysten) nordmand som jeg har derfor valgt at hænge et København kort og en Oslo plakat op, for så kan jeg ligge dér og drømme om alle de steder i byerne jeg skal shoppe 😉

plakat10

plakat9

plakat1

Jeg har kørt stilen videre i min drømme(rejse)verden, og hængt en polygon world map op, sammen med en illustration af vores jordklode –  earth. Jeg synes de var fine, fordi jeg er en drømmer, og altid er i gang med at planlægge næste rejsemål 😉 Jeg drømmer om at hele den pukkelryggede skal på roadtrip gennem USA, en rejse hele vejen rundt Australiens kyst og en laaaaang ferie på en stillehavsø.

plakat2

plakat13

plakat12

plakat15

Jeg er i den grad også én der elsker pang og (blålige) farver og derfor er plakaterne abstract no2 og into the blue også liiiige røget ind i det Sydhavnske hjem. De minder mig om Grækenland, havet og det uendelige, og det synes jeg sgu er smukt 🙂

Hvis bare jeg havde flere vægge… ja, så ville de både være plastret til – og jeg ville være en endnu fattigere Sydhavnsmor 😉

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top