May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hotelstemning i soveværelset på budget – sydhavnsmor.dk

Jeg har længe været totalt forelsket i ideen om en sengegavl. Som du kan læse her, har jeg tidligere været helt høj over tanken om at få en industriel sengegavl til vores soveværelse. Sidenhen er der sket en del i soveværelset (ja OK, det lød rimelig frækt), vi har bl.a. haft malerfirmaet Marianne og Far til at lave endevæggen, vi har haft besøg af stylisten Katrine Kaul og fotografen Dianna  Nilsson, der har klikket billeder hjem til en boligreportage og inspireret mig endnu mere til et hotel-soveværelse, og så har jeg mega flirtet med Instagram, efter ungernes sengetid, hvor jeg har sniffet alle boligbloggere – og instagrammernes bedste fifs til et lækkert soverum.

img_0461

Jeg er stadig helt hooked på tanken om at erhverve mig en sengegavl, og har haft kig på flere af slagsen. Er endt med at have forelsket mig i denne (men elsker også denne her som er på billedet herover, til kun 1499 kr), fordi farven passer godt til resten af vores lejlighed, som primært er hvide, cognac, brune, grå og blå-lige nuancer. Og så er den virkelig billig!

Og så synes jeg der er lidt Mad Men over sengegavlen, hvilket er hååååt:

img_0426

Jeg har indtil nu boblet i flere måneder i min datters dobbeltseng, højt under loftet, fordi sådan sover alle bedst. I hvert fald Uma, hvilket betyder = alle 😉 Men nu skal der andre boller på suppen og jeg skal permanent tilbage til egen voksenseng, min mand og have to af disse (gavl)puder (de er 90 brede og 50 høje) og koster ikke mange knaster.

img_0476

Et pænt sengetæppe er også lækkert. Hvis man har tid til at lægge det på 😉 Det er nok min største udfordring med det her soveværelsesprojekt, om det nogen sinde bliver så lækkert og fint som man drømmer om, når alt handler om at køre havregrød i kæften på to børn hver morgen, flå tøj ud af skabet og nå ud af døren til tiden. Men det her mintgrønne synes jeg er ret pænt, også til prisen!

img_0475

ELLER en anden endnu nemmere måde at få et pænt soveværelse på, er ved at have noget super lækkert sengetøj på sine dyner og puder. Så behøver man faktisk slet ikke et sengetæppe. Med -måske – en dobbeltdyne og et pænt (gråt eller hvidt) hør-betræk bliver det sgu ikke meget pænere, synes jeg. Jeg har fundet et knald-billigt hør-bomulds sæt (se billedet herunder) som koster en fjerdedel af alt andet hørsengetøj jeg har spottet. Du kan finde det HER.

img_0473

Lys! Til at læse alle mine bøger der venter på mit sengebord 🙂 Eller dvs at jeg har ikke plads til et sengebord, men det står et lille teakbord foran vinduet hvor der skal stakkes op med bøger – og min iPads, når jeg skal gafle serier i lange baner 😉

Jeg har selv købt disse budgetvenlige sakselamper, som ligner Dells, men koster en sjettedel af de originale. De fås i sort, hvid og messing. Jeg har købt dem i hvide.

img_0477

Hvis ikke jeg havde fået malet væggen bag sengen ville jeg have valgt noget tapet. Jeg elsker Retro Villas mange farverige tapeter.

Og et fint lille billede af en plante eller blomst på væggen. Det må også godt være lidt romantisk jo 😉

En levende plante fx Pirea er pæn, og pynter godt. Og så skal man selvfølgelig også have en fin morgenkåbe at dvaske rundt i hele weekenden, når man går mellem soveværelse – hvor der høvles serier, til køkkenet for at spise kager.

img_0460

OG til sidst, men ikke mindst: et blødt og fint gulvtæppe, som lige kan luskes ind under sengebenene og under egne fusser når man står op før fanden får sko på, her i de de kolde måneder. Jeg er totalt vild med DETTE:

img_0474

Jeg drømmer vist lidt… men det er vel også dét man skal i et soveværelse? 😉

 

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

6 kommentarer til “Hotelstemning i soveværelset på budget – sydhavnsmor.dk”

  1. Så fine ting du har fundet. Kan du tippe nogle gode boligbloggere på instagram.? Jeg kunne godt bruge lidt inspiration😊

    1. Har det endnu ikke selv, men tænker det må være en helt fin kvalitet når det er hør? 🙂 Min veninde har et hør-sengesæt der har holdt i over 100 år!!!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top