May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Luksus vs. budget – sydhavnsmor.dk

Mit øje er knivskarpt, når det gælder sjov-ping! 😉 Jeg kan sidde en hel dag og klikke rundt på diverse bolig – og interiør kanaler, og drømme om at have enormt mange boliger, som jeg kan indrette. Jeg er jo ikke ligefrem byens mest loadede pige, men foretrækker som regel alligevel at betale lidt mere for kvalitetsvarer, end at løbe med kopi-varerne, for pris og kvalitet hænger altså ofte sammen. Jeg vil i stedet hellere ha’ lidt færre, gode ting. MEN nogle ting kan jeg ikke holde nallerne fra hvis det er gode kups, og her har jeg fundet nogle stykker som måske kunne være interessante?

img_0639

SPEJL:

Spejlet på billedet herover har min søster på sit badeværelse og det er mega pænt.

Luksus HER (999 kr) Mål: 31 x 76 eller 

denne HER svinedyre dreng (22295 kr) Mål: 180 x 60 cm (den nupper jeg 😉 )

Budget  HER (399kr på tilbud) Mål:26 x 81

 

SAKSELAMPE:

Jeg har både den originale fra Dell som læselampe i min stue, og to styks hvide budget-sakselamper  – Jeg er fan af begge!

Luksus  HER (ca. 3000 kr på dba)

Budget  HER (599 kr)

 

STOL:

Er man til plastik-skalstole er Eames the shit. Min numse sidder dagligt på dem, og jeg elsker dem, fordi man både sidder godt og fordi de er vildt pæne at se på! Jeg har fundet nogle skalstole, der ikke er en tro kopi af Eames-klassikeren, men som har nogenlunde den samme sædeform, hvor FIRE budget-stole koster det samme som én original designfætter fra Eames.

Luksus HER (3650 kr stk)

Budget (4-pak) HER (3599 kr)

 

REOL:

De her Børger hænger både i min spisestue som bogreol, på ungerne værelser til legetøj, i vores køkken til at opbevare kopper, dåser, osv. og i stuen til fotoalbums mv. Vi er vilde med dem, fordi de er møg fine og praktiske, og kan fås både med og uden låger. Vi har selv købt vores rå – uden maling i Trævarerfabrikkernes udsalg , og malet dem selv (tak far 😉 ), men den budgetvenlige udgave herunder er billigere og allerede hvid 🙂

Luksus HER (3095 kr) Mål: 69,6×69,6×30

Budget HER (699 kr) Mål: 74x74x36

 

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top