May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sådan skyder og snyder du grøntsager og vitaminer i dine unger

hældgrøntidineunger

Det kan for nogle være en udfordring at fylde ungernes depoter op med grønt og vitaminer. Mange kvinder lider også under, at deres mænd ikke gider spise ‘det sunde’, men hellere vil have sovs og kartofler 😉 Jeg elsker også sovs og tyve kartofler, men jeg får det altså også enormt skidt, hvis jeg ikke fodres af med nogle grøntsager engang i mellem.

Det er ikke lyv, at man får mere energi, af at spise sundt. Jeg vil vædde med, at både din mand og baryler vil slubre denne sunde og mættende drik i sig med stor fornøjelse. Herhjemme ryger der sådan en ned hos alle fire mand, hver morgen. Foruden sådan en HER (hilsen Helse-Per). Og du tænker: Sydhavnsmor prøver at lyde enormt overskudsagtig. Slet ikke 😉 Det er vildt nemt, hurtigt og baldrer ikke det helt store budget, at skyde sådan en grønt-bær kanon indenbords dagligt.

Her er opskriften på 4 glas hamrende LÆKRE, sunde smoothies:

Find en blender og kast alt dette ned i den:

-4 små rødbeder / 2 store, uden skræl eller 4 store håndfulde frisk og skyllet spinat (vi veksler fra dag til dag)

-200 g. frosne (øko) bær, fx hindbær, jordbær eller blåbær

-1 øko citron – vask den godt, skær enderne af, men behold skralden på

-100 g. (græsk) yoghurt – evt. vand, hvis du ikke tåler laktose

-1 vasket æble uden kerner, med skæl

-2 stænger bladselleri – kan undlades, men gir’ lige et ekstra skud grønt og smager godt

-evt. et styks skrællet ingefær (yes, ungerne kan godt lide det!)

Blend balladen, server i fire glas og meld lige tilbage, om I ikke også elsker den 😉

 

Del på Facebook

16 kommentarer til “Sådan skyder og snyder du grøntsager og vitaminer i dine unger”

 1. Ser lækker ud. Hvor længe kan det holde sig, hvis man laver til et par glas ad gangen, men kun er 1 person ?

 2. Didde-Louise Henriksen

  Hejsa. Ser lækker ud. Men blender du det? Eller juicer du det? Vh Didde-Louise

  1. Uh, jeg troede alle blendere kunne klare det? Men jeg har selv en Wilfa og den er jeg meget glad for.

 3. Kan man bruge den grønne husk ??
  Glæder mig til at prøve denne opskrift!
  /Louise

  1. Det kan du tro du kan, men så skal du blot blende den grønne for den får den fine struktur som den gule 🙂

   1. Ok – jeg har lavet den med rødbede – smagen er virkelig god, men på vores blender bliver den lidt “grynet” – er din helt smooth?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top