May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vil du gerne tabe dig? – Køb kostplaner til 650 kr!

I, der er nye her på kanalen, ved måske ikke at jeg, foruden at være kandidat i pædagogisk antropologi med speciale i mad og identitet, også er uddannet certificeret kostvejleder. Ved siden af bloggen her, som har været mit fuldtidsjob siden 2017, arbejder jeg også som kostvejleder.

Skræddersyede kostplaner, kostplaner, walk & talks – der er mange muligheder for et vægttab

Jeg har pt en del kunder i online-forløb. Men jeg sælger også kostplaner, således at alle kan være med, også dem på SU, pension og alle her i mellem – og få en god start på en livsstilsændring.

Kostplaner fås skræddersyet og i en pakke a’ 3 stks. Sidstnævnte tager udgangspunkt i dit BMR (hvilestofskifte) – de kan købes på 1300, 1400, 1500, 1600 og 1700 kcal. Kostplanerne indeholder selvfølgelig en rigtig energifordeling af næringsstoffer under – og efter et vægttab, sådan at du sikrer dig at få de rigtige mængder af de forskellige makronæringsstoffer (protein, kulhydrat og fedt).

Hvordan fungerer kostplanerne?

 • Du kan købe 3 kostplaner plus bytteliste, skriftlig vejledning og måltidsforslag + min e-bog “Kager – hver dag” til kun 650 kr
 • Vejledningen + byttelisten fortæller dig hvad/hvor meget du skal spise for at leve sundt og godt, alt imens du taber dig. Kostplanerne sørger for du holder blodsukkeret stabilt hele dagen, og de er ikke kedelige eller strikse. Du får også min e-bog med i prisen. Bogen indeholder 20 opskrifter på sund mel- og sukkerfri kage, som du kan bytte halve eller hele måltider ud med i løbet af dagen, hvis du, ligesom jeg, elsker kage. Opskrifterne er meget nemme at gå til.

Ved at købe 3 kostplaner får du altså nogle planer du kan skifte mellem, således at dagene ikke bliver for ens – og ting som fx et glas vin, snacks eller kage og en luksusmorgenmad og/eller festlig middag er også en del af livet, så det er der selvfølgelig tænkt over i kostplanerne.

Med kostplanerne kan du komme i gang med dit vægttab med det samme, hvis du ikke har tid, økonomi, overskud eller brug for den ugentlige støtte fra mig, som et forløb inkluderer.

Som en ekstra service tilbyder jeg at udregne dit BMR (hvilestofskifte) hvis du sender mig din alder og vægt i en mail på mayskostvejledning@gmail.com, når du bestiller dine kostplaner. Således skal du ikke selv til at finde ud af hvordan du regner dit hvilestofskifte ud. Dén klarer jeg 😉

Du kan regne med et vægttab på 0,5 – 1 kg om ugen ved at følge mine kostplaner.

Sådan bestiller du kostplanerne

Bestil kostplanerne (3 stk + kagebog = 650 kr) inkl. udregning af BMR ved at sende en mail med din vægt, alder og dit køn til mayskostvejledning@gmail.com.

Send en mail med det samme og du kan komme i gang med dit vægttab nu! Jeg sender dig kostplanerne indenfor et døgn, inkl. bytteliste, vejledning og kagebog.

Obs: Det er HELT almidelig mad, som du kan spise sammen med familien. Det er IKKE en slankekur – det er en livsstilsændring, som er simpel at gå til.

Glæder mig til at høre fra dig <3 KH May

Du kan følge mig på Instagram @sydhavnenskostvejledning og Facebook Kostvejleder May Holms

Del på Facebook

4 kommentarer til “Vil du gerne tabe dig? – Køb kostplaner til 650 kr!”

 1. hej May (som jeg også hedder ?❤️)
  Jeg synes det lyder godt med dit forløb, men jeg skal være total mælkefri, er der så alternativer for mig i din kostplan eller vil den være alt for ensformig?
  Vh May

  1. Kære May

   Du behøver ikke indtage mælkeprodukter af nogen form, du kan sagtens bytte ud hvis der står noget med mælk – eller spise fra en af de andre planer 🙂 KH May

 2. Birgitte vishart

  Hej May. 3 kostplaner! Hvor mange dage er det til? For er det kun til 3 dage, så synes jeg ikke determination meget!
  Jeg er vild med hvidløg, krydderier og grøntsager (kål, som broccoli, blomkål, spidskål mv mindst 2 x dagligt)
  Mvh Birgitte

  1. Hej Birgitte

   determination? 😉 Du synes ikke 3 kostplaner er meget? Normalt får man jo én hos en kostvejleder, så det er meget mere end normalt – og et virkelig godt tilbud jeg kører, ift andre 😉 Du bruger jo netop byttelisterne så dagene ikke bliver ens, så de er ment til inspiration og du bytter så tosset rundt du vil, således at du spiser det du selv synes om 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top