May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

De fineste ting fra børneværelset

Elsker du som jeg at købe ting til hjemmet? Jeg har altid elsket det – både dyrt design, men også billige loppefund og dimsedutter fra fx Søstrene Grene. Før jeg fik børn, blev jeg vild som en makrel når jeg skulle til en ven(inde)s lille fis’ fødseldag, fordi der findes mange seje, søde og fandens fine og heftige ting til børn som jeg kunne stene helt vildt over. Og selvfølgelig lige lette ‘trykket’ og komme af med min trang til børneshopperiet, ved at ‘donere’ det til andre.

fik jeg selv børn og fanden slap løs i Laksegade. Det første jeg skulle investere i var (selvfølgelig) den klassiske junoseng – eller Lilleper seng som den også kaldes. Martin synes det var åndssvagt fjollet at kaste så mange penge efter en børnesengnår man kunne få en helt OK i IKEA,  til langt færre klejner. Men sådan er det måske ofte – at vi kvinder elsker at gå på jagt efter specifikke møbler og ting – til børneværelset, så snart vi får muligheden, er det ik?

Herunder viser jeg nogle af de ting jeg synes funker fantastisk på min datters værelse – som nu også er blevet min søns. De deler nemlig. Indtil de ikke synes det er hyggeligt mere og så får han sit eget.

 

PicMonkey Collage1

Venstre foto: Original Junoseng. Kan fx købes på dba. Den er lavet i en ny model; Kili barneseng i træ fra Sebra – til 5000 kr (!). Sengeranden i retrostoffer er lavet (efter egne ønsker) af den super dygtige CarlaViola. Puderne er fra Ferm Living – og fås nu i nye motiver, men samme form og størrelse til 230 kr. Opbevaringskasserne fra Sebra som du kan skimte til højre kommer i tre størrelser og fås i ‘pige – og drengefarver’ og koster en tudse. Dét er knagme dyrt, men de er altså gode til opbevaring af lego(duplo), togbaner, bamser – whatever!

Højre foto: Børneskateboard – gave fra moster der bor på Vesterbro (som har købt det der). Diverse klæd-ud-tøj og en gammel Hukit institutionsstol jeg har fået foræret på en gammel arbejdsplads. Du kan finde lignende på dba.

 

LYS! er så vigtigt for at skabe rammerne for et hyggeligt og rart rum – derfor er der også lidt fokus på lys i dette indlæg.

PicMonkey Collage

HEROVER: Øverste foto til venstre: Vilac Klaver i træ – fantastisk klang med 18 tangenter. Godt klaver for musikaske forældre og børn. Vi har nydt det (- og til tider forbandet larmen ;)) det meget. Det koster fem hundrede og en halvtreller, men er pengene værd efter min vurdering.

Øverste foto til højre: Gammel Ole Lukkeøje natlampe, der bruges som læselampe over min datters seng. Et arvestykke fra min fars barndom.

Nederste foto til venstre: Skildpadde – en natlampe som danner stjernehimmel. Vi bruger den når vi putter, så børnene kan ligge og kigge på de forskellige farver skildpadden kaster ud i rummet. Det skulle efter sigende være beroligende og mine børn elsker den. Skildpadden var en i 1 års gave fra underboen, men har set lignende til ca. 300 kr.

Nederste foto til højre: Svampelampe -lille paddehat fra Heico. Har samme effekt som skildpadden – den lyser svagt rummet op – så kan ungerne de farlige monstre, hvis de kommer ????. Den koster lige over 300 kr.

Hvad er dine favoritter på børneværelset? – og synes du det er fjollet at bruge så mange penge på børneinteriør (og måske tøj) når det er en forholdsvis kort periode børnene gør brug af det?

Følg Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram 🙂

 

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “De fineste ting fra børneværelset”

  1. Det er da helt ok at bruge så mange penge på børneværelset – det er jo vores små pus :-). De skal jo kun have det bedste.

    Det er jo en af goderne ved at have børn – det er at få lov til at indrette for dem. Jeg elsker at hygge om den slags.

    Ligner en lækker sengerand i Sebra Kili sengen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

julegaver til børn
Familie
Sydhavnsmor

Umas og Sofus julegaver fra os

Jeg har vist jer hvad jeg giver min mand, far og svoger i julegave HER. Nu har jeg ‘overstået’ de fleste julegaveindkøb (jeg elsker at købe

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top