May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Maj måneds ønsker – rosé, rosé, rosé og udendørsliv

Skærmbillede 2016-05-10 kl. 17.06.02

Rosé ChampagneRosé Bag-in-a-boxKrydderurterLanterneHængekøjeHængestolKrukkeKrukkeophængLoungestolParasolSolbrillerBog

Så er det sgu sommer i Danmark! Det betyder selvfølgelig, at vi allesammen skal ud i det fede vejr på altanen, i haven, i gården eller i den lokale park og drikke tonsvis af rosé.

Personligt kommer jeg til at spendere de fleste vågne timer i solen på min vesterbroaltan og derfor sørger jeg altid for at have køleskabet stoppet til renden med dunke af kold rosévin. En rosé champagne i ny og næ kan nu også gøre det. Jeg er ovenud vild med den røde parasol, som minder mig om min mormor og vores barndom, da vi var på besøg hos hende i hendes fine lille 60’er campingvogn på Oddane Sand Camping i SydNorge. Den lå helt nede på stranden, så hver morgen vågnede vi op til sand og hav og friske rundstykker med makrel i tomat.

Denne sommer vil jeg slænge mig i en hængekøje, læse en masse gode bøger, herunder Tove Ditlevsens samlede værker, og indrette min altan med hjemmedyrkede krydderurter og smukke lanterner. Hvis jeg havde råd, havde jeg iklædt mig The Row fra top til tå, men mens jeg venter på at millionerne en dag vil trille ind og jeg i mellemtiden ligger splitterravendehansjørgen og solbader på altanen, så nøjes jeg med at drømme om de her seje solbriller. Og en lille pool på min altan. Bare sådan en lille beskeden en. Måske bare et kar til is og rosévin, så jeg aldrig behøver at rejse mig igen og tage turen hele vejen ind i køkkenet.

Har I altan, have, sommerhus og hvordan indretter I jer der? Og hvor skal I spendere jeres sommer?

Indeholder affiliatelinks

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top