May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Havnet i havnen og rigtig glædelig juuuuu(h)uuul!

julemandenbåd

 

Jeg ønsker jer alle en rigtig god jul!

Selv er jeg havnet i havnen – igen. Men ikke i mit lokale (sydhavns)hood. Men billedet har jeg taget til en julefest i bådklubben, i Sydhavnen.

Jeg er havnet i en havn på Vestsjælland hvor min mand og hans familie kommer fra. Vi laver nemlig, som mange andre familier, sådan en hvert-andet-år løsning så vi får hygget med både hans dejlige familie og min…

Hva’ skal I?

Well, jeg ønsker jer alle en glædelig jul og håber I får en rigtig fin dag og aften.

Har I nogle specielle juletraditioner?

Her på Vestsjælland kan jeg fortælle, at der er tradtion for, at man hælder resten af den gode julesovs ned med chips. Man dypper simpelthen chipsene i sovsen og således går intet til spilde. Det er i hvert fald nyt for sådan en Sydhavnsmor som jeg.

Masse varme knus og kram i kulden fra May

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top