May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Havnet i havnen og rigtig glædelig juuuuu(h)uuul!

julemandenbåd

 

Jeg ønsker jer alle en rigtig god jul!

Selv er jeg havnet i havnen – igen. Men ikke i mit lokale (sydhavns)hood. Men billedet har jeg taget til en julefest i bådklubben, i Sydhavnen.

Jeg er havnet i en havn på Vestsjælland hvor min mand og hans familie kommer fra. Vi laver nemlig, som mange andre familier, sådan en hvert-andet-år løsning så vi får hygget med både hans dejlige familie og min…

Hva’ skal I?

Well, jeg ønsker jer alle en glædelig jul og håber I får en rigtig fin dag og aften.

Har I nogle specielle juletraditioner?

Her på Vestsjælland kan jeg fortælle, at der er tradtion for, at man hælder resten af den gode julesovs ned med chips. Man dypper simpelthen chipsene i sovsen og således går intet til spilde. Det er i hvert fald nyt for sådan en Sydhavnsmor som jeg.

Masse varme knus og kram i kulden fra May

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen