May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hemmeligheden bag den perfekte græske TZATZIKI

image

At kalde det en hemmelig er måske alligevel så meget sagt, men det er i hvert fald hvad der får den græske lækkermås til at smage som i Grækenland. Tzatziki er en af mine yndlingsspise – jeg kan spise det til ALT, og her er den nøjagtige opskrift for at få den til at smage så djævelsk godt, som grækerne får den til.

Du skal du blande følgende (til 4 personer, der ikke skal mangle noget):

400 g græsk yoghurt (10 %) – IKKE 2 %
4 fed hvidløg – presset
1/2-1 revet agurk med skræl (som har været mast mellem hænderne, for at få vandet ud)
1 spsk æblecidereddike
1 spsk olivenolie
1/2 tsk salt
Lidt peber
Lidt citronsaft (1 tsk)

Bland det hele og stil det på køl i mindst en time før det skal spises til fx disse Keftedes 😛 eller sammen med disse boller og denne salat!

Del på Facebook

3 kommentarer til “Hemmeligheden bag den perfekte græske TZATZIKI”

  1. Jeg plejer at salte den revne agurke og derefter klemme vand ud, så bliver det lækkert og tilsætter lidt dildspidser 😋

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top