May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mor, mor, tvillingepiger og lille Louie – hvad kendetegner en “normal” familie?

Tini og Anne Marie er mødre til tvillingepigerne Liva & Laura og sønnen Louie. De fortæller bl.a. om de fordele og ulemper der kan være når man som de er to kvindelige opdragere/mødre i en familie.

 

tini

Tini er sportsmassør og lærer og 35 år, Anne Marie er på barsel og 31 år. Sammen har de pigerne Laura & Liva på tre et halvt år og lille Louie på knap to måneder. Familien bor i hus i Kastrup. 

Vi synes egentlig ikke, at vi adskiller os fra et heteropar eller enlige. Vi tænker at vores hverdag afspejler indbegrebet af en normal familie, som skal have de ydre – og indre rammer til at fungere så optimalt som muligt i en travl hverdag.

Det er sundt for børnene, at få påvirkning fra begge køn- både kvinder & mænd, men vigtigheden er især kommet efter vi har fået en dreng. Stakkels lille dreng, hvis han tror at han er den eneste i verden som har en tissemand. Vi har heldigvis nogle dejlige mandlige rollemodeller i dagligdagen bl.a. vores brødre. Jo ældre ungerne bliver jo vigtigere er denne spejling.

Udfordringerne for familier ligger i dag mere i at få hverdagen til at gå op i en højere enhed, det værende både hetero som homo forældrepar/enlige. Ellers tænker vi ikke at der er særlige udfordringer.

 Man vil jo gerne gøre det bedste for sine børn hele tiden, så vi tror at frygten for at ungerne måske vil blive drillet m.m pga. deres homo mødre, altså blive drillet med noget de ikke selv er herre over, er noget vi tænker over.

Og at børnene måske på et tidspunkt synes de mangler noget i forhold til, at have både mandlig og kvindelig påvirkning.

Men det er en fordel at være to kvinder, når vi som familie skal i svømmehallen, og vi kan gå ind i samme omklædningsrum, he he.

Vi har nogle dejlige mennesker omkring os, så vi har ikke haft særlig mange ubehagelige og kedelige oplevelser i forhold til vores familiekonstellation. Det er blevet meget mere accepteret og normalt, hvad normalt så end er, at være i en anderledes konstellation og begrebet familie dækker efterhånden meget bredt.

Vi tror ikke, at vi skændes mindre fordi vi er to kvinder. Vi tror ikke, at det har noget med køn at gøre. Det har mere noget at gøre med personlighed – ikke køn. Altså hvordan ens personligheder passer sammen og ikke om det er hetero, homo eller i andre familiekonstellationer.

tini1

Det er skønt at vi nu er en familie med tre børn og ikke mindst at lille Louie er kommet ind i familien som en mandlig modpart til pigerne. Liva og Laura vil kysse på ham hele tiden og det er jo fantastisk at se hvordan de agerer sammen. Men jo det er bestemt også hårdt med familieforøgelsen, da der nu er endnu mere der skal planlægges og man bliver nødt til at samarbejde hele tiden. Nu har Anne Marie været gravid denne gang, så hun er på barsel og skal amme og har derfor mest fokus på Louie, hvorimod Tini afleverer og henter pigerne en del mere og laver flere ting med dem -i hvert fald for en periode.

OBS! Husk at deltage i sidste og 4.advent-konkurrence om en Molberg Monsoon Oversize Cardigan fra SHOP til 899kr her

Du kan følge Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Min fars og min nye hobby

Det er efterhånden noget tid siden det blev en “ting”. Jeg har egentlig altid brudt mig aller mest om at ligge på langs og lave

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top