May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Julefrokost, for mange (vingummi)bamser til zombien og en vinder af 1. advent-konkurrencen

folkeskolejulefrokost

Indlægget er sponsoreret af Nagpeople.com

Somme tider kan man være så træt at man intet ænser. At man ikke ved hvad der er virkelighed, fantasi eller en drøm. Sådan var min fredag som startede på et yderst kriminelt tidspunkt. Jeg var så træt- hele dagen, at jeg åbenbart lod Sofus lege med 3500 kroner jeg har liggende i kontanter. Præcis dér var jeg på det stadie, hvor jeg ikke var klar over man jeg var død eller levende. Jeg orkede simpelthen (trods for at 3500 kr er en større formue for mig pt) ikke at rejse mig og tage dem ud af hænderne på ham. Muligvis fordi jeg også var usikker på om det jeg troede han lavede, egentlig foregik.

Efter afskillige mislykkede forsøg på at få ham til at tage en lur (sammen med zombien her), valgte han i stedet at totalsplitte – i det mikrosekund jeg lige døsede fuldstændig hen- en ny bog ad jeg netop havde købt til Uma.

Fredag aften stod den på årets første julefrokost med folkeskolevennerne i Valby; for mange snaps (eller noget, hik!), for meget mad, to gange overfede hjemmelavede quizzer om den for vilde tid i folkeskolen/Hvidovre (min fødeby) som var forberedt af det hårde Hvidovre-slæng (vennerne), vild dans i julemandskostume til Mariah Carey, en ekstrem overdose af (vingummi)bamser – og så akut hjem og på hovedet i seng med mig.

Efter snapsefest er det eneste man ønsker sig at bo alene – i hvert fald, i et uforstyrret hjem hvor man kan brække sig i ro og mag og der ikke er nogle børn i nærheden som hopper på ens mave kl 6.15 og skriger ‘Jeg er sulten er sulten!’. På det tidspunkt er man (jeg) selv alt andet end sulten og savner lige dér sit børnefrie liv; ingen forstyrrende krapyler, når man (igen) har været så fandens åndssvag at drikke en eller ti for meget!

Med et hoved der føles (så stort) som Nasar Khadars og en krop som føles som Carl Mar Møllers (nøgne korspiskede korpus), havde jeg ikke lyst til andet end en nedgravning. Men det kunne jeg glemme alt om:

For lørdag stod på julemarkeder – og fester i sydhavnen med ungerne og havde det ikke været for æbleskiver en masse, havde jeg ikke overlevet dagen. Planen var ellers at Martin og jeg skulle i teatret men pga. en udskydelse, ville vi i stedet på (lokal vis) dyrke kærligheden for en gangs skyld, og rendte derfor sydhavnen rundt på de nye lokale (svipster; et nyt mig-udtryk for ‘det smarte’ i sydhavnen) cafeer, der netop er åbnet i vores bydel og endte til sidst på “Hula“, som virkelig kan anbefales!  Mine alt for dejlige forældre der altid redder vores røv, hver gang lokummet brænder, tog ungerne og lod os være frie (baskende trætte) fugle. Fucktastic!

Således kom vi frem til søndag – og vigtigheden i dette indlæg: The Grand Finale – nu har jeg nemlig fået trukket en heldig vinder af flyverdragten fra Canada Goose som Nagpeople har sponsoreret. Det er Marie der skriver “Wow! Tænk at kunne gå vinteren i møde i en Canada Goose LADIES SOLARIS PARKA -Det må være den ultimative bedste måde!
Og hvis jeg så kunne iklæde min datter en RØD flyverdragt str. 4 år ville lykken være gjort <3.” Tillykke! Jeg smider dig en mail 🙂

Ha’ en alt for lækker 1.advent og husk at der starter en ny konkurrence med en for herlig præmie på tirsdag, lige her på Sydhavnsmor. Kan afsløre så meget som, at det både er meget voksen- men også børnevenligt.

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge mig på Facebook, Bloglovin’ og Instagram 🙂

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top