May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Top 10 indlæg

frafestabe2

Oh migardo & Jesus! Det er gået stærkt! 2015 er ved at være omme og jeg synes hovedsageligt at det har været et godt år – jeg har fået lov til at tilbringe en masse masse tid (på barsel) sammen med dem jeg elsker aller højest – mine børn! Og så er jeg begyndt at skrive igen! JUHUUUU! Efter en pause på 3,5 år som skribent for modemagasiner og dame -og herremagasiner (altså den tid jeg har haft børn) er jeg endelig røget i skrivesaksen igen – og jeg er bare helt vild med at skrive her på Sydhavsnmor for jer! Hvorfor jeg elsker (og synes det er åndssvagt vigtigt) at skrive om obskure og ordinære hverdagemner, kan I læse om her 🙂

Now to the point:

Det 10. mest læste indlæg har været “En dag på barsel“, hvor jeg slavisk – og uden lyv, fortæller om ‘the real life’, når man går hjemme med sine babies. Det er sikkert skræmmende genkendeligt for jer der har børn (eller?), men trods for udplukket af et skrækscenarie (høhø) har mine barsler jo være over fede.

Alle ‘mor’-indlæggene har været meget læste, men “Alene – og singlemor” er det 9. (aller) mest læste indlæg , hvor Maria – mor til Helena på 7 år, fortæller meget åbent og ærligt om det til tider benhårde og udfordrende liv som alene-mor (og single).

Det 8. mest læste indlæg var et af mine første skriverier – som jeg på opfordring fra en veninde (jeg havde lånt sommerhuset i Tisvildeleje af, hvor den tåkrummende episode foregik) skrev. Det er “Må jeg se din tissekone, Kronprinsesse?“, hvori jeg fortæller om en rocker pinlig oplevelse jeg havde med min datter – og ja – den helt ægte, som i Mary(!), kronprinsesse!

10 facts om mig” er det 7. mest læste indlæg. Titlen siger vist sig selv 🙂

Hvis jeg lige gennemsnitter læsertallene på “… måneds mor jeg beunder” og “… måneds seje far” ligger de på en klar 6. mest læste-plads 😉 Indlægget om min veninde og skuespillerinden Katrine Greis-Rosenthal var det første, så kom min ven pædagogen Tobias Jarnvig til, derefter Sydhavns Teaters grunlægger og skuespillerinde Mille Maria Dalsgaard, min gamle chef fra Det Kongelige Teater, Henrik Mørk Nielsen og senest tøjdesigneren Isabella Molberg Pedersen (som pt. udlodder en af hendes vildfede styles i min 4.advent-konkurrence, som du kan deltage i lige her på sydhavnsmor.dk).

Det 5. mest læste er et af mine egne favoritter – her fortæller jeg i “Kærlighed til en campingdronning og en festlig farmor – og om at ryge sin første cigaret som 7 årig” om mit særlige bånd til mine bedstemødre – som også mine egne børn har til sine.

Hvorfor uglen i hulen “7 års krisen – er det min tur nu?” blev skamlæst må være fordi så mange kender til det? I hvert fald er det mit 4. mest læste indlæg.

Holy Moly det ville jeg gerne have vidst før jeg fik børn” er det 3. mest læste indlæg. Når jeg læser det igen kommer alle de der nybagt-forælder følelser frem igen; helt fantastiske men også følelser som pil-så-af-med-jer-for-h… for det er jo en hel ny verden af alt mellem ubeskrivelig kærlighed til psyko-angst der åbner sig når man bliver forælder…

Kæmpe store tissekoner og babyer ud af numsen” ligger på en klar 2‘er.

Og ta da da dahhh… det mest læste indlæg er “Fra festabe til rimelig rolig mamma”, som også var et af mine virgin-indlæg.

Det er så dejligt at I læser med og jeg elsker når I kommenterer og gir jeres besyv med, så mange tak for det 🙂 Knus May

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

15 minutes of Julemand

Må børn tro på julemanden? I går hold vi pre-jul på Sluseholmen, hos mine forældre. Fordi den 24 skal vi nemlig mod syd-vest og fejre

Læs mere »
Rejser
Sydhavnsmor

MINE FAVORIT LOPPE-SHOPS!

Jeg blev næsten angst første gang min mand tog mig med derhen. Turbos Loppebazar ligger i Sydhaven, en sidegade til Gammel Køge Landevej og virker

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top