4. advent-konkurrence: Vind en silkeblød oversize cardigan i sort fra Molberg til 899kr!

Monsoonmolbergonesizecardigan

Indlægget er sponsoreret af Molberg fra SHOP.

Værnedamsvej summer af hygge, fransk-boheme og er en af mine favoritgader i København. I nummer 3 ligger SHOP – en tøjbutik som tre råseje danske designere; Isabella Molberg Pedersen (Molberg), Melissa Molberg Pedersen (Second Arrival) og Maja Haarh (Froks) står bag. De laver åndsvagt fede designs til kvinder der elsker god kvalitet, lækre stoffer, unikke snits og mønstre. Jeg er vild med dem alle – og jeg føler mig fantastisk heldig fordi jeg har fået lov til at udlodde en Molberg Monsoon Onesize Cardigan i sort til 899 kroner – som I kan vinde, lige her på Sydhavnsmor.dk!

Det eneste du skal gøre for at vinde den silkebløde, elegante oversize cardigan fra Molberg er, at skrive “SYDHAVNSMOR”  – herunder i en kommentar, eller i konkurrenceindlægget her på den den officielle sydhavnsmor-facebookside.

Jeg trækker en vinder på søndag kl. 12.00 og offentliggør navnet herinde på sydhavnsmor.dk herefter – så hold øje med om det bliver dig der vinder:)

Vinder du, skal præmien hentes i

SHOP

Værnedamsvej 3A

1819 Frederiksberg C

Knæk, bræk og knus <3

 

Du kan følge Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram 

Kommentarer (26)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *