May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

4. advent-konkurrence: Vind en silkeblød oversize cardigan i sort fra Molberg til 899kr!

Monsoonmolbergonesizecardigan

Indlægget er sponsoreret af Molberg fra SHOP.

Værnedamsvej summer af hygge, fransk-boheme og er en af mine favoritgader i København. I nummer 3 ligger SHOP – en tøjbutik som tre råseje danske designere; Isabella Molberg Pedersen (Molberg), Melissa Molberg Pedersen (Second Arrival) og Maja Haarh (Froks) står bag. De laver åndsvagt fede designs til kvinder der elsker god kvalitet, lækre stoffer, unikke snits og mønstre. Jeg er vild med dem alle – og jeg føler mig fantastisk heldig fordi jeg har fået lov til at udlodde en Molberg Monsoon Onesize Cardigan i sort til 899 kroner – som I kan vinde, lige her på sydhavnsmor.dk!

Det eneste du skal gøre for at vinde den silkebløde, elegante oversize cardigan fra Molberg er, at skrive “SYDHAVNSMOR”  – herunder i en kommentar, eller i konkurrenceindlægget her på den den officielle sydhavnsmor-facebookside.

Jeg trækker en vinder på søndag kl. 12.00 og offentliggør navnet herinde på sydhavnsmor.dk herefter – så hold øje med om det bliver dig der vinder:)

Vinder du, skal præmien hentes i

SHOP

Værnedamsvej 3A

1819 Frederiksberg C

Knæk, bræk og knus <3

 

Du kan følge Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram 

Del på Facebook

26 kommentarer til “4. advent-konkurrence: Vind en silkeblød oversize cardigan i sort fra Molberg til 899kr!”

 1. Sejeste SYDHAVNSMOR! Og sejeste SHOP-damer! Den smukke cardigan vil jeg herre gerne vinde.

 2. Linn Walberg

  UIIH …hvor er den bare afsindigt SMUK!

  Ihh, altså – hvor ville jeg bare eeelskee at svinge den LÆKRE sag over skuldrene og danse afsted til julebal – den er jo PERFEKT til alt!☁️⛄️⛸❄️ Uh, jeg håber jeg bliver den HEEELDIIGE

  >>SYDHAVNSMOR<<

  Ha' en dejlig dag og rigtig glædelig juuul

  Mange julehilsner fra Linn❤️☕️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

Mit SYDHAVNShjem

I dette indlæg viser jeg en lille bid af mit SYDHAVNShjem. Maleriet på billedet herover har min far, Ole malet. Det er vel næsten tre meter

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top