May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Rødvin, gin & Reeperbahn

Jeg har fødselsdag! Og har fået en rejse af en god veninde! Til Hamborg! Hvor heldig er jeg lige?

Jeg glæder mig helt vildt!  En hel weekend uden børn. Hvad fanden skal vi lave??? ??? Nu skal jeg med min veninde til økoland, spise wurst, drikke masser af vin & gin, på Reeperbahn og sove om natten (med mindre vi er ude og drikke drikke drikke – som om!) To mødre på tur. Det kan kun ende helt helt galt. JUBIIIII!

Har I gode tips til hvad vi skal se og opleve? Hit me! <3

Deutschland here we come!!!

Del på Facebook

2 kommentarer til “Rødvin, gin & Reeperbahn”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top