May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvad kvinder vil ha’ – og mænd med kæmpe store røve

Nogle mænd pumper sig selv så meget og kaster sig ind i et solarie, hver gang de går forbi et nye rør tilbud. Deres hudtone er blå- lilla og deres muskler og blodårer træder sådan frem, at det ligner huden er ved at sprænges. Den type er ikke min type. Og når jeg ser sådan en mand, kan jeg ikke lade være med at tænke Hvis type er det overhoved??? Er der virkelig nogen, der synes, at en mand der ikke har hud nok til sin krop, og som skolder sig selv i en grill, er sexet?

Piger snakker om fyre. Og omvendt. Sådan er det bare – om man er single eller har en kæreste. For selvom man er i et forhold må man sgu da gå bare lidt op i, ikke at delle rundt i flødeboller og prutte hele dagen lang?! Man kan altså godt gå fra sexet til usexet og fra forhold til single. Fordi man ligesom faldt lidt af på den.

Jeg var engang på date med en fyr. Han havde inviteret mig i biografen og mærkeligt nok, havde jeg aldrig lagt mærke til hans numse. Jeg må altid have gået foran ham, for den var GIANT og ikke til at skjule. Altså hvis man havde set den bagfra. Men da vi kom ind i biffen var den røv ikke til at skjule længere. H O L D N U K Æ F T!!! hvor blev jeg forskrækket! Han kæmpede sig sidelæns ind gennem stolererækkerne, med to store poser kartofler hængende nederst på ryggen. Jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller græde. Hans krop var ellers meget normalt proportioneret, men fandme ikke den røv dér! Den dag Gud delte røve ud havde han vist været den sidste i køen – og havde fået den der var tilbage. Som måske egentlig skulle have siddet på en kvinde.For shit mand, dét så sjovt ud!

Så det var en engangsforestilling. Der kom ikke flere dates ud af det. Han var sød – og jo, det er skam det vigtigste, men det er mere mig hvis det er en fyr der kommer gående med en røv. Og ikke en røv, der kommer gående med en fyr. Undskyld. Jeg ved jeg er ond. Min nummer er heller ik en lille petit pariser. No one is perfect 😉 – Og btw, havde han også piercing i tungen – som jeg også først opdagede på daten – heller ikke liiiige…

Jeg var sammen med en flok veninder for nylig, og snakken faldt på hvad der var det bedste og det værste ved mænd –  de ting de aller bedst ku’ li ved mænd var god humor, passion, gerne lidt nørdet, et sødt smil og gerne lidt langt hår, en flot veltrænet ryg og en mand der er veltrænet og proportioneret – ikke en stor tyk sofakartoffel og heller ikke en top trænet muskelmand. En tømrerkrop var der enighed om. Muskler af fysisk arbejde, ikke fitness. Stærke, store hænder – ikke små fimsede lapper. Hår på brystet var et hit, not so much på ryggen, til gengæld.  Men der var enighed om – at det faktisk ikke er udseendet det handler om, når det kommer til stykket. Altså kun, i hvert fald. En sexet stemme var fedt, og der er noget at rykke med – intelligens, charme og HUMOR!

Nu har jeg været lidt rigelig grov omkring det med den store nummer, og der er helt sikker nogle derude som synes det er über sexy. Men no go’s var i hvert fald, hvis en mand er usoigneret, og når de ikke sætter hår (???? – altså den er jeg ikke helt enig i!), tattoos i ansigtet, hård hud på fødderne og svedlugt – og igen – alt for pumpede, kække mænd.

Godt vi kvinder er da heller ikke er særlig kræsne.

Have a nice day, guys!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top