I dag rejser jeg 5 dage til...

Farvel til Bloggers Delight og hej til…

Det hele startede for to et halvt år siden, hvor en veninde opfordrede mig til at starte en blog hos Bloggers Delight, som hun selv er i stand hos. Jeg skrev dette indlæg, og jeg blev ved. Det var edderdulme en god beslutning, for jeg elsker virkelig at blogge – og jeg har elsket hele rejsen gennem mine 700 udgivne indlæg. Men nu har jeg sagt op hos mit kære netværk. Et netværk jeg har holdt meget af at være en del af. Et netværk som har givet mig en masse nye gode venner, sjove oplevelser, spændende opgaver og samarbejder, en ny karrierevej og et mediekit jeg ikke havde turde drømme om. Et netværk jeg på mange måder kommer til at savne – særligt menneskene der dagligt sidder i Trommesalen og får det hele til at spille. Men der skal ske noget nyt.

818f5550-e733-4f37-b101-59ad502504d9

Hej til…

Fra august går jeg solo, for at stå på næææsten egne ben. Jeg får dog hjælp af en møg sej dame der bliver min agent, og som vil varetage mine samarbejder. Det betyder egentlig ikke det store for jer, andet end domænet her efter sommeren ikke vil være fyldt med en masse reklamer, at det får et ‘renere’ udseende, og at der måske vil være en enkelt dag om et par måneder, hvor bloggen er nede, fordi et styks genialt kvindfolk eller mandfolk skal flytte bloggen for mig. Teknik og koder er ikke min stærke side 😉

Det har været en kæmpe beslutning at forlade det trygge gode netværk. Det man kender, kan lide, og dem som har støttet mig i at nå hertil. Men det er på tide for mig, at prøve at navigere i blogland selv, og det sker altså om et par måneder. Jeg er eder spændt og er allerede i fuld gang med at planlægge fremtiden for bloggen – sådan mest behind, da indlæggene kommer til at rulle ud fra selvsamme domæne som nu – spontant, med indlæg jeg inspireres af fra min hverdag.

Jeg tror på, at det er den rigtige beslutning, og jeg glæder mig til at designe bloggens nye udseende og vise JER det nye <3 , få fixet et sign-up til et nyhedsbrev, som virkelig mange af jer har spurgt til, men jeg aldrig har fået ordnet, og så glæder jeg mig ikke mindst til at få mine små pøllefingre endnu, endnu dybere ned i Sydhavnsmor.dks fremtid.

 

 

 

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

10 kommentarer

 • Pia

  Tillykke, hvor fedt for dig, har fulgt dig gennem længere tid. Er så glad for dine opskrifter, specielt dine Senseopskrifter som jeg bruger flittigt, har stadigvæk svært ved at tro at det kan være helt lovligt og slankende at sidde og køre gulerodskage ned, håber ikke du stopper med at udvikle opskrifter, god vind fremover😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der bliver skidegodt!!
  God vind fremover – altid fedt at stå på egne ben;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  MEGET spændende!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Det bliver spændende at blive ved med at følge dig med det nye. Du er meget inspirerende med dine opskrifter og jeg kan godt lide din humor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det bliver spændende, stort tillykke:-)
  Du bliver glad for at være selvstændig og selv kunne bestemme.
  Glæder mig til at se det nye:-)
  Held og lykke med det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag rejser jeg 5 dage til...