May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Så hurtigt blev jeg mor – sydhavnsmor.dk 

Annonce for Ellos
Annonce for Ellos

095d46cc-f153-47b7-bdcb-00c33f5c2a5a

Vi havde været sammen i næsten fire år, og flere af mine veninder havde allerede poppet en unge eller to. Jeg var begyndt at blive ret skruk og synes Martin var så hamrende lækker at jeg virkelig gerne ville splejse hans flotte nordafrikanske gener med mine ultra skandinaviske. Vi havde ikke snakket særligt meget om “de der børn”, men jeg passede ofte mine veninders – også med overnatning og Martin var sød når de var på besøg, så jeg tænkte: “det blir sgu nok meget godt med ham”. Derfor slog jeg strakt til da han en dag sagde at han utroligt gerne ville bygge en cykel – som skulle stå INDENFOR i vores lejlighed – 70 kvadratmeter med lave lofter. Vi boede jo midt i København. Jeg synes det var en enormt dårlig idé, men vendte det til noget positivt og responderede straks “Orwkaj så, men så vil jeg også have en baby”. Og det fik jeg så at vide at vi skulle have, af en graviditetstest to uger senere, på en ferie til Barcelona. Sådan blev Uma til, sådan i grove træk. Deltaljerne holder jeg for mig selv 😉 I dag er det fem et halvt år og en lillebror siden at hun kom til – og jeg har selvfølgelig ikke fortrudt det er øjeblik 😉

41ac9664-70ff-4956-bd62-b6f1a885660b

Jeg vil ikke kalde min selv en hønemor, men jeg vil eddermanme gerne have at mine unger har det godt. Nu er det snart vinter og selvom jeg normalt ikke altid deler samme begejstring for Umas tøjvalg som hende selv, er vi i valget af hendes vintertøj enige om at vi har skudt papegøjen. Som I helt sikkert har lagt mærke til før, er jeg enormt vild med Ellos sortiment, som spænder meget bredt – fra tøj og sko til hele familien – et stort børnesortiment, boligindretning og interiør. Jeg har shoppet MEGET på Ellos gennem tiden, fordi de både laver sindssygt mange (se fx mit store lækre, budgetvenlige ryatæppe), fine ting i eget brand Ellos – men også har enormt mange andre lækre kvalitetsmærker, som Reima, Kavat og Adidas mf. 

8a16e3f6-48e6-419b-ba08-a1822e74e74f

I der måske også har lovet jeres mænd en cykel, og fået noget til gengæld ;), ved hvor hamrende hurtigt sådan nogle børn vokser, og jeg kunne ikke strække den længere med at købe nyt vintertøj til ungerne. Jeg kan lige så godt opgive at forsøge at guide Uma til at købe noget tøj. Hun er enormt bevist om hvad hun vil have på – og særligt hvad hun ikke vil have på. Nogle med børn i samme alder, der kender det? Jeg havde dog forelsket mig i en helt utroligt pæn vinterjakke fra Reima der findes i fire forskellige farver og dermed både kan bruges til piger og drenge. Uma valgte (selvfølgelig!) den pink (se den her). Men den er fannema også flot til hende! Desuden har vi købt disse overtræksbukser fra Ellos eget mærke, som er virkelig lækre og som hun allerede spankulerer rundt i herhjemme fordi de er så gode og bløde at have på, siger hun. På en eller anden måde ser det bare lidt sjovt ud når en snart seks-årig render rundt med elefanthue (eller er det bare mig?) og derfor fandt jeg en virkelig sej hue til hende til under en hundredemand. Hendes fødder vokser hurtigere end Caster Semenya løber (Google hvis du ikke kender verdensmesteren i 800 meter – jeg gjorde det samme 😉 ) og derfor hoppede der også et par skide seje nye gule gummirøjsere i kurven, for vi går jo seriøst (desværre) ind i en meget, meget våd periode… 

Sofus har fået denne møg fine nye flyverdragt i sort – virkelig lækker kvalitet og hvis man kunne overveje det samme så køb den lige i en større størrelse end du plejer, for de plasker ikke rundt i den, og kan så også lige klemmes ned i den næste år måske 😉 

Det er pænt klamt at tænke på, hvor længe jeg har ladet mine børn rende rundt i børnehaven uden sutsko på – de render jo ind og ud af overtissede wc’er og meget beskidte gange, så jeg er ærligt talt ret begejstret over at jeg endelig har fået købt nogle gode – og oven i kassen (disse) pæne sutsko til de kolde måneder! 

Sårhhh… selvom jeg drømmer om – og regner med at familien daffer mod varme i løbet af de kolde måneder for at lades lidt op efter en syg sommer (TIP OS GERNE TIL HVOR?), så kan jeg jo ikke udelukkende købe nye bikinier og badedyr, og har nu sikret mig – som den hønemor jeg så måske alligevel er lidt (?) – at mit afkom ikke fryser og samtidigt er ret så pæne 😉 – i de næste mange måneder. 

PS: cyklen har vi stadig (stående indenfor), nu i vores Sydhavnshytte, som I btw kan læse om hvordan vi scorede super billigt her. 

Del på Facebook

6 kommentarer til “Så hurtigt blev jeg mor – sydhavnsmor.dk ”

  1. Du har så bestemt et par meget smukke og dejlige børn:-)
    Nu fik jeg købt gode vinterstøvler til min datter i Paw sko, så hun kan stå godt fast til vinter:-)
    Ønsker du og familien et smukt efterår.

  2. Jeg lavede også en lignende aftale med min mand og nu har vi fem børn 😉 Vi handler også meget på ellos da deres priser er vildt gode og deres kvalitet er i top! 🙂 Tak for en dejlig blog ❤️

  3. Jane Binderup

    Elsker din måde at skrive på… dejlig selvironisk morsom & præcis ligefrem med dikkedarer! ❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

DRENGEVÆRELSE PÅ BUDGET

Egentlig er det lidt fjollet, at kalde indlægget her for “DRENGEværelse…” da jeg synes det er noget pjat, at ting skal deles op i dreng/pige,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top