TEST: HVEM ER DU FRA SKAM? – SYDHAVNSMOR.DK

img_0236

Ingen, nej ingen, bortset lige fra fartilfirepiger, elsker ikke SKAM. Og alle har bare et lille splitsekund (eller meget længere) drømt om at være en del af det fantastiske norske ungdomsliv i Oslo. Ik? Jeg slugte alle tre sæsoner råt (find dem her, hvis ikke du allerede har set dem) i røven på hinanden, og nærmest panikkede da jeg ikke havde Isak og Even at falde i søvn til hver aften. Jeg f****** ELSKER den serie! Den er DRITKUL og jeg glæder mig som en teenager til foråret, hvor 4. sæson smækker mit fjæs og jeg kan kose mig med 10 afsnit mer!

Jeg har fundet en (af mange) SKAM-quizzer – en fra oprindelses land, Norge, taget den og fundet ud af at jeg er drenge-Chris: morsom, kul og glad for fest 😉 Vil du også teste dig selv, så kan du gøre det lige HER – og smæk gerne lige en kommentar op herunder, hvem DU minder om, så jeg kan se om det er Noora, William, Eva eller Even der læser med her? 😉

img_0239

 

PS: Jeg er herre teen in-love, sådan med bobler i maven og den slags, i Even. Min mor har lige set Jonas skate i Oslos gader (hun er derfra, og netop besøgt min mormor der bor der), og så har hun besøgt kaffebaren hvor MIN Even (jeg deler altså ikke… kun med Isak 😉 ) arbejder – også i virkeligheden! #starstrucked

 

skam

 

Kommentarer (16)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *