May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

TEST: HVEM ER DU FRA SKAM? – sydhavnsmor.dk

img_0236

Ingen, nej ingen, bortset lige fra fartilfirepiger, elsker ikke SKAM. Og alle har bare et lille splitsekund (eller meget længere) drømt om at være en del af det fantastiske norske ungdomsliv i Oslo. Ik? Jeg slugte alle tre sæsoner råt (find dem her, hvis ikke du allerede har set dem) i røven på hinanden, og nærmest panikkede da jeg ikke havde Isak og Even at falde i søvn til hver aften. Jeg f****** ELSKER den serie! Den er DRITKUL og jeg glæder mig som en teenager til foråret, hvor 4. sæson smækker mit fjæs og jeg kan kose mig med 10 afsnit mer!

Jeg har fundet en (af mange) SKAM-quizzer – en fra oprindelses land, Norge, taget den og fundet ud af at jeg er drenge-Chris: morsom, kul og glad for fest 😉 Vil du også teste dig selv, så kan du gøre det lige HER – og smæk gerne lige en kommentar op herunder, hvem DU minder om, så jeg kan se om det er Noora, William, Eva eller Even der læser med her? 😉

img_0239

 

PS: Jeg er herre teen in-love, sådan med bobler i maven og den slags, i Even. Min mor har lige set Jonas skate i Oslos gader (hun er derfra, og netop besøgt min mormor der bor der), og så har hun besøgt kaffebaren hvor MIN Even (jeg deler altså ikke… kun med Isak 😉 ) arbejder – også i virkeligheden! #starstrucked

 

skam

 

Del på Facebook

16 kommentarer til “TEST: HVEM ER DU FRA SKAM? – sydhavnsmor.dk”

  1. Haha jeg er Jonas, snill og god og social og alt det der. Jeg elsker også Even, men jeg var virkelig også drit forelsket i William og så synes jeg Hilde er mega sjov!

  2. Chris! Han er da lækker, men jeg er også forelsket i Isak. Han er jo såååå sød! Men jeg blev Eva i quizzen! 🙂

  3. Jeg har først lige set skam og er ikke nået alle afsnit igennem endnu men jeg er ret vild med Jonas. Han er supersød. Jeg tog testen og var Hilde hun er så sjov og sød synes jeg. Så det er jeg tilfreds med:)

  4. Jeg elsker den serie! Og mest sæson 2, er vild med Noora og William! Og jeg blev Eva😊

    1. Nej har ikke set lærerne parodere 😉 Synes ikke DRs parodi er skæg – faktisk mega plat men må se dine forslag 🙂 Yay! og der er åbenbart flere Eva’er 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

10 facts om mig!

Jep, jeg hører at det er et gammelt blogger-trick med 10 facts om sig selv, men her kommer de altså… Jeg hed indtil jeg var

Læs mere »
sinful sexlegetøj julekalender
Livsstil
Sydhavnsmor

Voksen julekalendere 2020

Jeg vil sgu da også have en julekalender – så det har jeg 😉 Her tipper jeg om voksen julekalendere 2020, til enhver smag; til

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top