Fødselsdag
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mine fødselsdagsønsker

Indeholder affiliatelinks (reklamelinks)

Fødselsdag

Foruden stabil søvn, en gardin opgradering af vores badeværelse, en (hemmelig) date med Esben Smed og flere penge, så ønsker jeg mig egentlig ikke meget i fødselsdagsgave. På tirsdag fylder jeg 36, hvilket jeg fortalte Sofus i går, hvorefter han udbryder “Åh nej, nu dør du snart så”. Han synes jeg er GAMMEL! Jeg har sådan set alt hvad en heldig Sydhavnskartoffel kan bede om; en varm bolig, søde og raske børn og en god hverdag. Alligevel kan man vel altid lokkes lidt, derfor deler jeg lige mine fødselsdagsønsker med jer.

 • Førhen havde jeg 800 parfumer. Eller i hvert fald 20 – nu bruger jeg altid DENNE, som altid holder. Jeg elsker den på ALLE – en af mine favoritter. Men burde man udvide og gøre byen usikker med en ny engang imellem, måske? Hvilke er jeres favoritdufte?
 • Et abonnement til Goodiebox. I kender godt Goodiebox, ik? Det er en menneskeret at kende Goodiebox! Det er en box man får sendt hjem til sig selv hver måned, fyldt med selvforkælelse i form af forskellige beautyprodukter. Produkterne er særlig udvalgt, og hele boxen inkl. forsendelse koster vist kun 169 kr om måneden – men indeholder produkter for mindst 600-700 kr (!). Mange af mine veninder får den tilsendt, så måske skulle jeg give mig selv sådan en bette lækker luksus?
 • Dette smukke camel-sengesæt – er det ikke PÆNT? 🙂 Normalt er jeg til hvidt sengetøj, men jeg synes det her hør-sengetøj (der ikke engang er dyrt ift kvaliteten) er åndssvagt lækkert – og eftersom jeg elsker at sove (som jeg desværre ikke gør mig nok i), er det ikke en dum idé at erhverve sig noget lækkert sengetøj.
 • Denne frækkesak af en leo-kjole. Jeg er vel snart den eneste kvindelige dansker, der ikke ejer en leopard-kjole? Jeg må ha’ mig én.
 • En flot kommode – jeg har fundet den SMUKKESKE (se her!), der er lavet af bambustræ. Synes det ligner teak lidt, hvilket jeg (og en million + andre) synes er ret klimaks, nu er spørgsmålet så bare hvor den skal stå? Men hoooold nu Børge, hvor er det en smuk kommode!
 • En masse varme sweatere til den kommende vinter. Men også en ny frakke – jeg synes denne frakke er super fin, hvad tænker I?
 • Jeg drømmer om at Martin går i køkkenet. Hver dag – næsten, og laver masser af Tom Yam og indisk mad til hele banden.
 • Sådan et free-pas til (altid) at spise ude/takeaway. Jeg ELSKER de dage hvor jeg ikke selv skal lave mad, selvom jeg så på den anden side også savner selv at kokkerere, når jeg ikke har gjort det længe.
 • Mindst 50 fødselsdage mere <3
Del på Facebook

4 kommentarer til “Mine fødselsdagsønsker”

 1. Stort tillykke med fødselsdagen på tirsdag:-)
  Så fine ønsker, håber du får de fleste:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Fra bymødre til forstadsfruer

 Line og Louise er gode veninder, tilbage fra pædagogstudiet. De er også familiemødre til hver deres to piger. Sammen med deres børn og mænd har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top