May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Test af selvbruner

Jeg er altså ved at være lidt træt af at være en blegfis. Det kan jeg lisså’ godt sige, selvom det er skide moderne og alt det der, at være naturlig (bleg). Modsat er jeg dog heller ikke tosset med at rende rundt og ligne en solarieabe imens alle andre bleger den, og derfor har jeg ikke turde kaste mig ud i selvbruner junglen i år. Jeg har tidligere ejet selvbrunere der virkede som de skulle, og sidste år fik jeg sådan en bette serviet med, fra Mascha Vangs serie, der eddermanme holdt hvad den lovede – jeg blev hamrende brun (kun i fjæset) efter få minutter, og måtte rende rundt i flere dage og ligne én der var hjemvendt fra flere måneder i Asien, imens min krop skreg albino! Jeg har hørt rigtig godt om moussen fra St. Tropez, som laver forskellige slags selvbrunere. Den har jeg nu leget med et par gange, og nu forstår jeg godt hvorfor den har fået så god omtale. Lad mig lige slå fast, at dette indlæg ikke er betalt af nogen, at jeg blot skriver om denne selvbruner fordi jeg synes den er god, og gerne vil dele mine erfaringer med jer der også er blevet en smule træt af jeres vinterblege lårbasser og dobbelthager, lissom’ undertegnede. Her er min test af selvbruner.

EFTER- BILLEDE
EFTER- BILLEDE

Test af selvbruner – virker det?

Moussen fungerer således at man ryster flasken, efter at have iført sig handsker på (god idé, i hvert fald), herefter sprøjter man skum ud, og smører det ud i et tyndere lag i ansigtet og på kroppen, efter at have smurt fugtighedscreme på de steder man har tørre plamager. Det er også en smart idé at have exfolieret kroppen et døgn før 🙂

Det jeg synes der er særligt lækkert ved denne mousse, sammenlignet med en masse andre selvbrunere jeg tidligere har prøvet, er at man ikke får de der klassiske selvbruner-striber, den er nem at påføre (kræver dog hjælp til ryggen), den klistrer ikke og lugter heller ikke af selvbruner, men dufter rent faktisk godt, og så gør den dig ikke overbrun, således at alle dine kollegaer tænker “shiiiit, hvad skete der lige med hende?!”. Den holder ca. tre dage, hvis du dagligt tager bad, og det synes jeg personligt er rart. Til og med er den ikke dyr ift. mange af de andre selvbrunere på markedet (der lugter 😉 ).

Du kan få fingrene i selvbrunermoussen HER(reklamelink)

Der er gået 10 minutter mellem billederne er blevet taget, så farven kan ses med det samme. Vil du være endnu brunere, bobber du dig bare op med endnu et lag! 🙂

FØR-BILLEDE
FØR-BILLEDE
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top